Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Junior IT-utvikler søkes til Aksio!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
16.02.2020
Gå til søknadsskjema

Er du nyutdannet våren 2020 eller i starten av din karriere, og ønsker å være med på utvikling og videreutvikling av systemløsninger og programvare? Aksio leverer konsulenttjenester og systemløsninger til pensjons- og forsikringsbransjen og jakter nye talenter!

Informasjon om stillingen

Aksio utvikler morgendagens pensjons- og forsikringsløsninger, hvor kjernen i deres arbeid er beregningssystemer og rådgivningsverktøy. Hos Aksio vil du bli gitt tillit fra første stund og oppleve stor frihet, med tilhørende ansvar. Det er derfor viktig at du tør å utfordre deg selv i møte med en utfordring, men vet også når du bør spørre om råd fra kompetente kolleger.

Aksio beveger seg gradvis mer mot teknologiaspekteret av virksomheten og trenger derfor flere dyktige ansatte. Eksempelvis kommer Aksio til å jobbe mer med systemutvikling, noe som gjør at du vil få muligheten til å bryne deg på en rekke ulike eksisterende og nye programmer og systemløsninger. For deg som er nysgjerrig og lærelysten er dette en unik mulighet for å arbeide med moderne teknologier. Du vil få muligheten til å forme stillingen, og din onboarding tilrettelegges ditt kompetansenivå.

Arbeidsoppgaver

 • Bistå i videreutviklingen av Aksios forsikringsplattform
 • Bistå med distribusjon av Aksios beregningsverktøy til våre ansatte
 • Bistå med distribusjon av Aksios beregningsverktøy til våre kunder (SaaS)
 • Delta i større utviklingsprosjekter i samarbeid med eksterne utviklingsteam
 • Videreutvikle eksisterende løsninger og bidra i utvikling av nye versjoner

Vi søker deg som

 • Har høyere utdanning innen IT, data eller andre relevante fagområder
 • Er trygg nok i C# (.Net Core) til å skive kode og løse oppgaver
 • Har kjennskap til JavaScript, og gjerne TypeScript
 • Har lyst til å lære Aurelia, Azure, event courcing og CQRS, og gjerne er nysgjerrig på DDD da dette er noe Aksio håper å bruke mer av
 • Da noen av selskapets løsninger behandler sensitiv data er det viktig at du har ekstra fokus på datasikkerhet
 • Har god formidlingsevne både skriftlig og muntlig på et skandinavisk språk og engelsk


Sist, men ikke minst er det viktig at du er:

 • Selvstendig – du tar eierskap og ser muligheten til utvikling
 • Ansvarsfull – du kjører alltid koden for å sikre at den fungerer før du lever
 • Løsningsorientert – du evner å bryte ned og analysere problemer

Høres dette ut som deg? Da gleder vi oss til å bli bedre kjent med deg gjennom din CV og søknad!

Annen informasjon

Søknadsfrist: 16. februar 2020
Oppstart: Etter avtale
Omfang: Heltid
Sted: Lysaker

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og Aksio ønsker at alle henvendelser går til Academic Work.
Vi ønsker at du søker via din profil, men har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på teknologi@academicwork.no. Søk på stillingen ved å klikke på Søk her! nedenfor.
Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp.

Informasjon om bedriften

Aksio ble til i starten av 2019 da Akutar 1 og Faste Variabler fusjonerte og endret navn. De holder til på Lysaker med 8 ansatte, og har sin nisje innenfor forsikringsområdet. Aksio leverer konsulenttjenester til pensjon og forsikringsbransjen, der deres tjenester omfatter prising, forretningsutvikling, kjøp og salg av virksomhet, endring av pensjonsordning samt beregning av pensjonsforpliktelser. Aksio tilbyr systemløsninger og programvare som en tjeneste (SaaS). Dette gjelder blant annet løsning for fripoliser, pensjonskapitalbevis, privat ytelses- og innskuddspensjon, offentlig tjenestepensjon og pensjonskalkulatorer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen