Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Millum søker ny utvikler innen C# .NET

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Fornebu
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
29.02.2020
Gå til søknadsskjema

Har du interesse for både IT, prosjekt og forretning? Vi i Millum søker deg som vil være med å bidra til å skape markedets beste innkjøpssystem og med det, hjelpe til å levere fremragende kundeopplevelser.

Informasjon om stillingen

Millum søker nå en utvikler som gjennom løsningsbeskrivelser, design og spesifikasjoner fra produktteam skal bidra til videreutvikling av våre produkter og tjenester, slik at vi alltid sikrer leveranse av kvalitetsmessig gode løsninger.

Vi er et norsk IT-selskap med et nordisk perspektiv som holder til på Fornebu i nye og moderne lokaler ytterst ved Oslofjorden. Vi har snart 17 års erfaring i ryggen, og er 30 ansatte som jobber innen utvikling, markedsføring, KAM/salg og konsulenttjenester. Vi har også kontor i Gøteborg.

Vi utvikler og drifter e-handelsløsninger for storhusholdningsbransjen, og samarbeider tett med mange av de største innkjøpskjedene og leverandørene i Skandinavia. Våre løsninger spenner fra rene innkjøps- og leverandørportaler med integrerte fakturaløsninger, til nøkkelferdige netthandelsløsninger, spesialløsninger for inn- og utgående fakturaer, og dessuten håndtering av all meldingstrafikk gjennom PEPPOL. Gjennom våre innkjøpsportaler handles varer for nesten 9 milliarder i året.

Litt om vårt hovedprodukt

Millum Procurement er en web-basert innkjøpsportal som i tillegg til modulen for bestilling av varer og tjenester, inneholder moduler for avtale, varetelling, fakturaflyt, publisering, oppskrifter og menykalkulasjon. Løsningen er spesielt utviklet for hotell, restauranter og kantiner.

Vil du vite mer? Ta en titt på vår nettside!

Millum holder til i freshe lokaler med utsikt til Oslofjorden sentralt på Fornebu. Busstopp innen 2 minutters gange.


Arbeidsoppgaver

 • Programmering i henholdsvis C# .NET og Javascript, Typescript og Angular i frontend
 • Møte ulike utfordringer og løse de på best mulig måte
 • Planlegging og presentasjoner av arbeidet hver 14. dag

Vi søker deg som

 • Har høyere utdannelse fortrinnsvis innenfor IT
 • Har minimum 1 års relevant erfaring med tilsvarende arbeid fra tidligere
 • Har god kjennskap til/eller et ønske om å bli god i C# og .NET
 • Erfaring med Javascript, Typescript eller Angular er en fordel
 • Det er også viktig at du behersker et skandinavisk språk godt
 • Gode kommunikasjonsevner, samt vilje og evne til å sette seg inn i funksjonelle og tekniske problemstillinger for å kunne kommunisere og diskutere løsninger med produktledelse og andre utviklere

Vi ser etter deg som er omgjengelig og ønsker å bidra til et godt miljø. Du må inneha egenskapene ansvarsfull, problemløsende, samarbeidsvillig, fleksibel og selvgående.

Hva tilbyr Millum sine ansatte?

 • Et faglig sterkt miljø, med stor fokus på kompetanseutvikling med eget budsjett pr ansatt
 • Korte beslutningsprosesser og stor påvirkningskraft
 • Gode karriere- og utviklingsmuligheter
 • Disponibel firmahytte i Hemsedal
 • Et aktivt sosialt miljø
 • Fleksitid
 • Felles trening for de som ønsker det hver fredag formiddag med egen personlig trener
 • Årlig julebord med følge, samt andre hyggelige opplevelser ila et år
 • Konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger
 • Internett og mobil
 • Bedriftshelsetjeneste
 • Sentral beliggenhet i nyoppussede lokaler i Technopolisbygget på Fornebu, med gode kollektivforbindelser

For oss i Millum er det viktig at man trives på jobb og at ingen dager oppleves som like. Vi er derfor veldig stolte av vårt sosiale miljø og flate struktur der daglig leder både er med på trening og tømmer oppvaskmaskinen når det trengs.

På sommeren benytter vi oss ofte av vår fantastiske lokasjon med lunsj ved stranden etter et avkjølende bad. Fredagstreningen foregår utendørs i sommerhalvåret med alt fra styrketrening til volleyball og fotball. Som en del av fredagstreningen stiller vi hvert år et lag i Holmenkollstafetten for de som har lyst, med påfølgende middag og feiring.

Søknadsfrist: 29.02.2020. Vi selekterer søkere fortløpende, og kan komme til å ta ned annonsen når vi finner rett kandidat. Vi anbefaler deg derfor å søke med en gang.

Denne rekrutteringen gjøres av Academic Work på vegne av Millum. Du vil bli fast ansatt i Millum. Alle spørsmål kan sendes til rekrutteringsansvarlig Astrid Sørli.

Informasjon om bedriften

Millum er det nøytrale bindeleddet mellom kjøper og selger i storhusholdningsbransjen, og utvikler og drifter e-handelsløsninger for alle aktører i verdikjeden. Vi leverer alt fra webbaserte innkjøpsløsninger for de store innkjøpskjedene til e-handelsløsninger for den enkelte leverandør, samt mange ulike tjenester som binder det hele sammen.

Vi tror at vi med vårt bransjefokus kan skape bedre løsninger for våre kunder fordi vi forstår deres forretning og behov, og med dette utgangspunktet har vi da også lykkes i å etablere oss som en ledende aktør for storhusholdningsbransjen i Norge, Sverige og Danmark. Vår rolle som fasilitator sikrer en god handel – hver gang. I dag handles det for 9 milliarder gjennom Millums løsninger, og vi fortsetter å vokse i Norden. I Norge og Sverige har vi sammen med store bransjeaktører etablert egne salgsagenter for storhusholdning; Horecamarket AS i Norge og Icio AB i Sverige.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen