Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du klar for nye utfordringer innen BPM/CRM? Grip muligheten til å bli ekspert innen Pega!

Oppdragsgiver: Capgemini AS

Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med over 200 000 ansatte i mer enn 40 land. I 2018 rapporterte konsernet en omsetning på 13,2 milliarder Euro. Besøk oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Antall stillinger:
10
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
09.03.2020
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Capgemini Norge AS

Vi ser etter deg med

 • 3-5 års arbeidserfaring og klar for en ny utfordring
 • erfaring fra IT-plattformer, CRM, konfigurering av IT-plattformer eller lignende er en fordel
 • høyere utdannelse innen IT
 • Kommuniserer godt på norsk og engelsk - både skriftlig og muntlig

Dine kvalifikasjoner

 Vi ser etter deg som har enten solid erfaring fra eller et brennende ønske om å utvikle deg innen: - Porteføljestyring, programledelse, prosjektledelse - Serviceledelse - Transisjonsledelse - Innovasjon og transformasjonsledelse - Smidige produktutviklingsrammeverk og -metodikker - Endringsledelse og prosessforbedring - Informasjonssikkerhetsarbeid - Anskaffelses- og innføringsprosjekter - fra behovsanalyse, kravspesifisering og forhandlinger til kontrakts- og leverandørstyring, innføring og overføring til drift og forvaltning. Du har Bachelor eller høyere utdanning innen økonomi, media eller tekniske fag. Relevante sertifiseringer, som for eksempel PRINCE2, PMI, LEAN, TOGAF, ARCHIMATE og ITIL, blir vurdert fordelaktig. Vi er interesserte i din historie og dine valg. Fortell oss hvem du er, hvordan du tenker og hva du tenker at vi kan få til sammen i fremtiden.

Hvorfor velge Capgemini?

Du får jobbe med motiverte kolleger og sterke, aktive fagmiljøer på tvers av ulike felt, teknologier og disipliner. Med lagånd, åpenhet og respekt for hverandre skaper vi de beste forutsetninger for å lykkes. Vi legger til rette for fleksible arbeidsordninger og et hyggelig arbeidsmiljø hvor du med stor frihet kan påvirke din egen karriere og utvikling. For å holde deg oppdatert innen ditt fagområde legger vi til rette for karriereplanlegging, sertifiseringer, metodeopplæring og deltakelse i faggrupper og kurs. Capgemini er Global Platinum partner med Pega, har vunnet Pega partner awards 7 år på rad og er den desidert største leverandøren av Pega tjenester i Norden.

Vi tilbyr

 • En attraktiv arbeidsplass i et av verdens største konsulentselskaper med over 250 000 ansatte fordelt på mer enn 40 land
 • Spennende prosjekter hos Norges største virksomheter innen offentlig sektor og bank & finans
 • Fokus på kompetanseutvikling, med blant annet personlig karriereplanlegging, sertifiseringer, faggrupper og kurs både i Norge og gjennom Capgeminis eget universitet i Paris
 • Gode karrieremuligheter, med et aktivt fagmiljø på tvers av teknologier
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, inkludert privat helseforsikring
 • Gode foreldrepermisjonsordninger
 • Mange sosiale og sportslige tilbud
 • Firmahytter i Hemsedal, Hafjell, Trysil og Gaustablikk
 • Subsidiert treningsmedlemskap
 • En hverdag du kan påvirke selv

Høres dette interessant ut?

Du er mer enn velkommen til å sende din søknad og CV til oss.
Er du egentlig ikke på jakt etter ny jobb, men ble nysgjerrig? Ta kontakt for en uforpliktende prat med Ronnie Mears Østgaard, Teamleder for Pega, på telefon 922 48 643.
Din henvendelse holdes konfidensiell.

Om arbeidsgiveren

Er du en teknisk BPM/CRM-spesialist med store ambisjoner og  drivkraft for å lære deg nye systemer?


Det satses sterkt på Pega i Capgemini og vi søker nå etter konsulenter som ønsker å bli ledende eksperter innenfor Pega i Norge. Dette er et helt nytt satsningsområdet i Norge med et stort internasjonalt nettverk i ryggen. Du vil du være med fra starten av denne satsingen og kan raskt bli en nøkkelressurs innen en fremtidsrettet teknologi og være en sentral del av å bygge dette fagmiljøet hos oss. Det vil være et tett samarbeid med Capgemini Sverige, som har bygget seg stort opp de siste årene. Det er en spennende tid for Pega her i Norge og Capgemini har mange spennende oppdrag fremover


Capgemini tilbyr nå muligheten til utvikling og sertifiseringer innen Pega. Vi søker deg som først og fremst ønsker å jobbe teknisk og som vil bidra til den raske veksten Pega har i det norske markedet. Vi ønsker å høre fra deg med teknisk bakgrunn og som nå ønsker å ta steget videre og gjøre et skifte i karrieren innenfor teknologi.Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen