Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Prosjektleder

Oppdragsgiver: Capgemini AS

Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med over 200 000 ansatte i mer enn 40 land. I 2018 rapporterte konsernet en omsetning på 13,2 milliarder Euro. Besøk oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
09.03.2020
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Capgemini Norge AS

Vi ønsker gjerne at du

 • Har minimum 3-5 års erfaring med prosjekt-/team-ledelse og/eller rådgiving innen prosjekt
 • Har erfaring med IKT-endring- og utviklingsprosjekter og er nysgjerrig på teknologi, f.eks. innen smidig utvikling og DevOPS
 • Ønsker å bidra i tilbudsarbeid
 • Evner å kommunisere godt så vel som i team, mellomledelse og styre/prosjektråd
 • Er kjent med rapportering, inkl. følge opp kvalitet og kostnader
 • Trives med å fasilitere arbeidsmøter og jobbe tverrfaglig
 • Tar ansvar og leder ved eksempel
 • Ikke bare rapporterer på potensiell risiko, men også er proaktiv ift tiltak
 • Trives som mentor, hjelper våre juniorer å bli gode
 • Har sertifiseringer som f.eks. PRINCE2, SCRUM, PMP, AGILE PM, ACP, IPMA, SIX SIGMA, BPM

Dine kvalifikasjoner

 Vi ser etter deg som har enten solid erfaring fra eller et brennende ønske om å utvikle deg innen: - Porteføljestyring, programledelse, prosjektledelse - Serviceledelse - Transisjonsledelse - Innovasjon og transformasjonsledelse - Smidige produktutviklingsrammeverk og -metodikker - Endringsledelse og prosessforbedring - Informasjonssikkerhetsarbeid - Anskaffelses- og innføringsprosjekter - fra behovsanalyse, kravspesifisering og forhandlinger til kontrakts- og leverandørstyring, innføring og overføring til drift og forvaltning. Du har Bachelor eller høyere utdanning innen økonomi, media eller tekniske fag. Relevante sertifiseringer, som for eksempel PRINCE2, PMI, LEAN, TOGAF, ARCHIMATE og ITIL, blir vurdert fordelaktig. Vi er interesserte i din historie og dine valg. Fortell oss hvem du er, hvordan du tenker og hva du tenker at vi kan få til sammen i fremtiden.

Du får

 • En attraktiv arbeidsplass i et av verdens største konsulentselskaper med 250 000 ansatte fordelt på mer enn 40 land
 • En unik mulighet til å være med å forme en avdeling i vekst
 • Mulighet til å jobbe med spennende kunder innenfor en rekke sektorer, både privat og offentlig
 • Lokale fagkvelder og fagdag
 • Proff organisasjon i ryggen, kjent for å være god på prosjektledelse
 • Både nasjonalt og internasjonalt fagmiljø, med samlinger (EM Connect) på tvers av kontorene
 • Et vell av interne ressurser og kurs innen prosjektledelse og "digital" rådgiving
 • Eget opplegg for faglig- og karriereutvikling
 • Eget, ISO sertifisert, rammeverk for kvalitet innen prosjektgjennomføring
 • Egen sertifisering innen prosjektledelse/EM
 • Sosiale og sportslige aktiviteter
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, inkludert privat helseforsikring
 • Gratis parkering ved vårt kontor på Sirkus Shopping

For flere opplysninger kontakt vår Talent Acquisition Specialist: Geir Fosland på telefon 932 42 115

Er du interessert?

Dersom du synes dette virker interessant, send inn søknad. Eventuelt kan du gjerne kontakte Inger Lise Blikø på telefon 959 18 102 eller epost inger-lise.bliko@capgemini.com for en uforpliktende prat, videre avtaler og informasjon om stillingen. Vi har tenkt å fortsette å bygge og styrke et allerede solid lag

Om Capgemini

Capgemini er et av verdens største IT-konsulentselskap med over 250.000 ansatte globalt. I Norge har vi rundt 1100 og økende antall konsulenter som jobber med en rekke interessante oppdrag i sektorer som blant annet olje & gass, energi, offentlig, helse, media, retail, telecom og bank & finans.

Vi har kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Lillehammer og Fredrikstad. Capgemini er representert i mer enn 40 land og omsatte for 13,2 milliarder euro i 2018.

 

 

Finn NO

Om arbeidsgiveren

Er du en som trives med ansvar og er villig til å ta et tak for Capgemini og våre kunder? Har du erfaring med å lede leveranser og team, eller kanskje har drevet med rådgiving og hjulpet organisasjoner til å bli gode på digitalisering og IKT prosjektgjennomføring? Da ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg!


Avdelingen for prosjektledelse i Trondheim vokser og vi har flere spennende kunder. Du vil få en unik mulighet til å påvirke hvordan vi utvikler oss, både kultur- og fagmessig. Vi er bredt representert hva gjelder både alder og kjønn. Vi satser på et godt fagmiljø og prioriterer å dele av både kunnskap og erfaring.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen