Systemutviklere søkes til Ceetron Solutions AS

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ceetron Solutions søker systemutviklere med en lidenskap for programmering og utvikling av effektive løsninger for digitalisering og visualisering

Informasjon om stillingen

I stillingen vil du jobbe med programvaretjenester for smartere bruk og tolkning av ingeniørdata. Dette innebærer å utvikle effektive brukergrensesnitt og datavisualisering. Du vil bidra til digitalisering hos våre kunder ved å integrere og analysere data fra simuleringer og målinger for økt produktivitet og bedre beslutningsstøtte.

Hos oss vil du bli en del av vårt team, hvor alle er sterkt inkludert i alle deler av prosjektene. Du vil jobbe tett med våre kunder, helt fra behovsfasen til systemet er levert. Vi som jobber her er engasjerte i fagfeltet, har bred og variert kompetanse, og samarbeider godt på våre oppdrag. Hos oss er det en flat struktur hvor alle får bidra og være med på å forme fremtiden hos oss.

I våre prosjekter jobber vi iterativt med Scrum som arbeidsmetodikk. Det meste av vår kodebase er C++, supplert med andre teknologier som blant annet C#, .NET, JavaScript/TypeScript, Node.js og Python avhengig av prosjekt. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss og måten vi jobber på.

Hos Ceetron Solutions får du:

 • Et stimulerende arbeidsmiljø med svært kompetente og erfarne kolleger
 • Varierte arbeidsoppgaver og produktutvikling i tett samarbeid med engasjerte kunder
 • Godt arbeidsmiljø i flotte og sentrale lokaler ved Solsiden i Trondheim
 • Gode betingelser, pensjons- og forsikringsordningerArbeidsoppgaver

 • Programutvikling av brukervennlig og robust programvare for ingeniører
 • Deltagelse i alle utviklingsfaser fra avklaring av kundekrav til robuste programløsninger

Vi søker deg som

Har lidenskap for utvikling av brukervennlige og robuste programvareløsninger og interesse for ingeniørmessige anvendelser og beregninger. For å lykkes med dette er du pågående når du møter utfordringer og ser løsninger i stedet for problemer. Videre ser vi etter deg som er initiativrik og utholdende og evner å investere energi og engasjement i arbeidet, og har genuin interesse for programmering og et driv for å øke din kompetanse og kunnskap. Du verdsetter et sterkt faglig miljø hvor du kan jobbe både selvstendig og i team, og har gode samarbeidsevner.

Videre ser vi etter deg som har:

 • Relevant utdanning på masternivå eller tilsvarende
 • Behersker objekt-orientert systemutvikling i C++
 • Erfaring med applikasjonsutvikling, gjerne med Qt


Det vil også være en fordel om du har:

 • Erfaring med skybaserte løsninger og full stack development
 • Erfaring med Python, C# /.NET, JavaScript/TypeScript
 • Kjennskap til iterativ systemutvikling og Scrum
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk


Send oss din søknad og CV og så snart som mulig. Annonsen vil bli tatt ned så snart vi har funnet riktig kandidat.

Rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Academic Work.
Ta kontakt med Mari Helland for spørsmål.

Informasjon om bedriften

Ceetron Solutions AS er et ansatt-eid programvareselskap i Trondheim med 5 dyktige ansatte. Ceetron Solutions er en ledende leverandør av løsninger for digitalisering og visualisering av ingeniørdata og simuleringer. Tjenester har vært rettet mot et bredt utvalg ingeniørdisipliner og kunder innen energi, marin og engineering. Selskapet ble etablert i 2013 som et spin-off selskap av Ceetron AS og har således en forhistorie siden 1996. Selskapet har kontorer ved Solsiden i Trondheim og omsatte i 2018 for over 11 MNOK. Les mer om Ceetron Solutions på www.ceetronsolutions.com

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen