Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Selger / distriktsansvarlig

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
16.02.2020
Gå til søknadsskjema
Vil du være en del av et internasjonalt ledende teknologiselskap og være med å utvikle Airmaster videre i det norske markedet?
Dersom du har et teknisk fundament, liker å drive prosesser og utvikle gode relasjoner, da bør du lese videre:

Selger/Distriktsansvarlig – desentraliserte ventilasjons- og klimaanlegg B2B

Som en av 2 distriktsansvarlige i Airmaster Norge vil du få ansvaret for promoterings- salgsaktiviteter av selskapets løsninger innen desentralisert ventilasjon. Salget er rettet mot det profesjonelle markedet og du vil jobbe med ingeniørfirmaer, tekniske konsulentselskap, arkitekter, entreprenører, installasjonsselskaper, det offentlige m.m. Du vil få ansvar for å identifisere, etablere og utvikle relasjoner over hele Norge, og spesielt i sør, øst og vest. Oppfølging og support er også en naturlig del av dette. Din innsats vil bli målt på din evne til at oppnå salgsvekst, og på din evne til å bygge relasjoner og øke kjennskap til Airmasters produkter hos målgruppen. Airmaster er i en prosess med å etablere kontor i Gardemoen/Jessheim-området, men du kan selv også velge å jobbe ut i fra hjemmekontor i annen geografisk lokasjon på Sør-øst- eller Vestlandet. 

Vi ser etter deg som både liker å tenke helhetlig men som også er en “doer”. Du jobber strukturert, effektivt og målrettet med kunder, samt trives med å jobbe i team. Mye av jobben vil være ute i felt, så en god del reisedager må påregnes. Du rapporterer til Sales Manager Scandinavia og samarbeider tett med kolleger i Norge og utland. Utover din sjef, er dine to primære kolleger hhv. den norske servicesjefen samt salgssjef tilsvarende din egen rolle.

De viktigste hovedoppgaver i stillingen:

 • Skape og etablere – bygge opp kundemasse
 • Videreutvikle eksisterende kunder
 • Øke kjennskap til Airmaster i det norske markedet, og øke kunnskap om produkter og tjenester
 • Delta i forskjellige markeds- og promoterings-aktiviteter som messer, konferanser etc
 • Ta nye initiativ, følge med på markedstrender etc
 • Tilbudsskriving

Viktig bakgrunn og elementer for å lykkes i rollen:

 • Relevant teknisk utdanning, erfaring kan kompensere for dette
 • Erfaring med B2B salg, gjerne fra byggebransjen
 • Teknisk kunnskap og forståelse
 • Erfaring med ventilasjon er positivt
 • Evne til å jobbe selvstendig og i team
 • God evne til å jobbe strukturert og planmessig
 • Sterk fokus på god kundeservice
 • Villighet til å reise og å jobbe med oppsøkende salg 
 • Norsk flytende, samt gjerne gode engelskkunnskaper

Vi tilbyr:

 • Muligheten til å bli en del av et selskap i rask vekst med stort markedspotensial 
 • Få jobbe med en konkurransesterk ventilasjons produktportefølje med et unikt nisje segment rettet mot B2B  
 • Uformell bedriftskultur med høy integritet rundt produktleveranser
 • God introduksjonsplan, opplæring og support fra kolleger i Danmark og Norge
 • God mulighet for selv å forme din egen hverdag, frihet under ansvar
 • Mulighet til å jobbe ut i fra hjemmekontor dersom det er ønskelig. 

Vi har som mål å utvikle vår virksomhet i Norge og du vil være en viktig part i dette. Vi ser etter deg som er opptatt av å skape gode kundeopplevelser og vet hva som må til for å lykkes i teknisk salg. 

Høres dette interessant ut?

Ser frem til å motta din CV og ditt søknadsbrev. Søknadsfrist 16. februar. 

Ved spørsmål ta kontakt med Anne Lene Saksum Haagestad hos Cruit AS på mobil +47 901 11 285 eller annelene@cruit.no

Om Airmaster:

Airmaster A/S er et internasjonalt selskap med hovedkontor og produksjon i Danmark, og distribuerer over det meste av Europa, gjennom egne salgs-selskap eller distributører. Airmaster utvikler, produserer og selger markedets mest energieffektive og lydsvake desentraliserte ventilasjonsanlegg til proff-markedet. Selskapet er i sterk vekst og teller i dag ca 100 ansatte. Visjonen er å være en ledende produsent og leverandør av desentraliserte, energieffektive og brukervennlige ventilasjons- og klimaanlegg. En stor del av Airmasters samlede ressurser brukes til produktutvikling og dokumentasjon. Mer informasjon om Airmaster på www.airmaster-as.no.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen