Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Interaksjonsdesigner til Fremtind!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
20.03.2020
Gå til søknadsskjema

Fremtind ekspanderer og søker interaksjonsdesignere for å sikre en gjennomtenkt og helhetlig kundeopplevelse i våre digitale løsninger.

Vi søker deg som

Legger interaksjonsdesignprinsipper til grunn for din oppdragsforståelse og tilnærming, og sammen med et tverrfaglig team sørger for å levere en optimal brukeropplevelse for kundene våre. 

Vi ser for oss at du:

 • setter fokus på brukerinvolvering og brukerbehov i tverrfaglige team
 • evner å fange opp behov fra flere ulike aktører og finne gode løsninger
 • har erfaring med forskjellige prototypeteknikker
 • synes brukertesting er viktig
 • forstår og ivareta de lovpålagte kravene for universell utforming
 • har gode samarbeidsevner, på tvers av fagområder


I tillegg bør du ha:

 • Høyere utdanning på universitets- eller høgskolenivå.
 • Gode norskkunnskaper (arbeidsspråket vårt er norsk, derfor er dette en forutsetning)

Utover dette ser vi etter deg som er selvdrevenløsningsorientert og nøyaktig. Du trives med høyt tempo, og samarbeider godt med andre.

Arbeidsoppgaver:

I hovedsak vil Interaksjonsdesigner sine arbeidsoppgaver være å:

 • Planlegge, gjennomføre og analysere resultater av brukertest
 • Lage flyt og navigasjonsstrukturer
 • Utforme konseptskisser
 • Lage klikkbare prototyper i Figma
 • Bidra til videreutvikling av designsystem
 • Samle innsikt om brukeres behov

I tillegg er det forventet av man er med på å fasilitere tverrfaglige Workshops eller kreative prosesser innad i teamet.

Det er viktig at man evner å samarbeide godt med utviklere og visuelle designere. Man vil jobbe i tverrfaglige team og det er Interaksjonsdesignerens ansvar å sette fokus på brukerbehov i prosjektene.

Informasjon om Fremtind

Fremtind er landets tredje største forsikringsselskap med ambisjoner om å være størst på digital innovasjon og fornyelse. Bak Fremtind står SpareBank 1 og DNB som eiere og distributører.

For å nå deres ambisjoner, har Fremtind behov for flere dyktige og engasjerte Interaksjonsdesignere. Hos Fremtind vil du bli del av et stort inhouse teknologimiljø hvor du vil jobbe i et kryssfunksjonelt leveranseteam (teamleder, produkteier, designer, utviklere og testere) som brenner for å lage de beste løsningene for sine kunder og rådgivere. Hvert team har selv ansvar for sin systemportefølje hvor de bestemmer oppgaver, arbeidsmetodikk og teknologi. Fremtind jobber med kontinuerlig forbedring av både arkitektur, arbeidsprosess og koden deres. Fremtind har kommet langt med kontinuerlig deploy, og de fleste leveranseteamene prodsetter selv flere ganger i uken.

Kompetansedeling står sterkt hos Fremtind. De har flere forskjellige faggrupper og fagforum og arrangerer jevnlige hackathons, fixIT-days og deledager. Hos Fremtind får du også tilgang til de verktøyene du trenger for å kontinuerlig lære og vokse.

Fremtind tilbyr også:

 • Mac, Linux eller PC – du velger selv
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Svært godt arbeidsmiljø med stor takhøyde
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
 • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Moderne lokaler sentralt i Oslo sentrum med tilgang til treningsfasiliteter og bedriftsidrettslag
 • Svært gode pensjons- og forsikringsordninger, samt gunstige lånebetingelser

Annet

Søknadsfrist: 20.03.2020. Vi selekterer søkere fortløpende. Vi anbefaler deg derfor å søke med en gang.

Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Fremtind. Du vil bli ansatt i Fremtind. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til rekrutteringsansvarlig Rudi Riis.

Informasjon om bedriften

Fremtind Forsikring AS er eid av to ledende selskaper innen forsikring og finans. Selskapet er et resultat av fusjon mellom forsikringsselskapene SpareBank 1 og DNB, som trådte i kraft 1. januar 2019. Med solid erfaring og kunnskap om forsikring utvikler Fremtind nye produkter og tjenester som betyr noe i folks liv.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen