Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Front-end utvikler hos Berg Hansen

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du på jakt etter en sentral rolle som front-endutvikler? Har du god erfaring med Wordpress og Javascript? Da kan dette være stillingen for deg!

Informasjon om stillingen

Berg Hansen ble etablert i 1875 og har i dag 400 ansatte med høy kompetanse og et smittende engasjement. Hos Berg Hansen går man på jobb for å gjøre kundene fornøyd og de har opparbeidet seg en unik posisjon gjennom omfattende digitalisering og høy reisefaglig kompetanse.

Din rolle hos Berg Hansen vil være sentral og du vil oppleve at arbeidet du gjør får en reell betydning. Du vil sitte i en avdeling sammen med 25 andre kompetente medarbeidere, men du vil være den eneste internt som jobber med front-end. Dette gjør at din jobb vil ha stor betydning for mange. Du vil oppleve et ansvar og en selvstendighet i oppgavene som gjør denne rollen ganske så unik.

Berg Hansen tilbyr:

 • Fine lokaler sentralt i Kvadraturen i Oslo
 • God kantine- og fruktordning
 • Tilgang på firmahytter på Skeikampen
 • Bedriftslege

Arbeidsoppgaver

Dine oppgaver vil være knyttet til de digitale flatene som møter Berg Hansen sine kunder, med hovedvekt på deres nettsider. Du vil jobbe i tett samarbeid med kommunikasjonsavdelingen som produserer innhold, i tillegg til å være systemleverandør. Du vil derfor gjennomføre en rekke oppgaver, blant annet:

 • Front-end koding i React og Wordpress
 • Vedlikehold og videreutvikling av Wordpress
 • Teknisk og funksjonell testing av det du utvikler
 • Bidra til å ta riktige teknologivalg innenfor ditt fagområde
 • Implementering og oppfølging av statistikkverktøy som Google Analytics

Vi søker deg som

 • Gjerne har en relevant utdannelse innenfor IT eller andre relevante områder
 • Har du erfaring med oppsett, design og bruk av Wordpress, herunder PHP og MySQL vil det være en fordel
 • Har du erfaring med React, eventuelt annet front-end Javascript rammeverk kan kompensere
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk

Som person har du god systemforståelse, er oppdatert på nyere teknologi og kan bidra med kunnskap og nye ideer. Den rette kandidaten vil i tillegg ha personlige egenskaper, som vil være sentrale for intervjuet ditt hos Academic Work.

Som person er du:

 • Ansvarsfull
 • Fleksibel
 • Utholdende

Annen Informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Stillingsprosent: 100 %
 • Bemanning, varighet 6 måneder med stor mulighet for forlengelse
 • Sted: Oslo

Academic Work vil foreta rekrutteringsprosessen og vil etter ønske fra oppdragsgiver være din arbeidsgiver.

Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp. For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Anders Tefre Myhrvold på teknologi@academicwork.no.

Informasjon om bedriften

Berg Hansen er et selskap med flat struktur, hvor veien fra idé til beslutning er kort. Du vil oppleve ledere som er genuint interesserte i sine ansatte. Du vil jobbe ut ifra tydelige krav og målsetninger, og du vil virkelig bli anerkjent for det du leverer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen