Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønsker du å jobbe som prosjektleder i en spennende tech start-up?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Søker du en betydningsfull rolle som du kan vokse i og tilegne deg bred kompetanse? Ønsker du å jobbe med moderne skybaserte løsninger i et selskap i vekst? Da kan nettopp du være Nabo AS sin nye IT prosjektleder.

Informasjon om stillingen

Nabo AS er en start up i Oslo som jobber med å utvikle skybaserte tjenester innen proptech. De er nå inne i en ny, spennende fase med leveranse ut til kunder, og er i den forbindelse på jakt etter en engasjert prosjektleder. Den rette kandidaten vil ha hovedansvar for implementering og migrering av de ulike løsningene. Dette er en rolle som er relativt fristilt, og prosjektlederen må i tillegg til leveranse kunne bidra på salg og support, utforme tilbud, samt koordinere mellom ulike leverandører. Noe reising i Norge må påregnes.

Nabo AS tilbyr

 • Stor mulighet til å være med på å forme et spennende produkt og bygge et selskap med stort potensiale
 • Jobbe i et hyggelig start up-miljø i Spaces moderne lokaler midt i sentrum, hvor du vil få tilgang på events, kursing og varm lunsj
 • Prince2- og Scrum master sertifisering ved oppstart, samt mulighet for opplæring, kursing og sertifiseringer etter behov
 • Gode forsikring- og pensjonordninger
 • Sosiale sammenkomster som julefest, sommerfest, lønningspils m.m.

Arbeidsoppgaver

 • Implementere skybaserte tjenester on-site hos kunder
 • Gjennomføre opplæring og holde kurs for våre kunder, samt lage kursmateriell
 • Ivareta gode relasjoner til kunder i vårt nettverk
 • Bidra til å videreutvikle tjenesten i samarbeid med teamet
 • Følge opp avtaleverk ihh til SLA/OLA

Vi søker deg som

 • Høyere utdannelse, minimum bachelor hovedsakelig innen IT. Du må gjerne være nyutdannet eller avslutter studiene dine våren 2020.
 • Gjerne erfaring med leveranse, kundeoppfølgning, salg eller kursing, men dette er ikke et krav
 • Gjerne erfaring med Confluence, Jira og Google Cloud til produktutvikling
 • Kommuniserer godt både på norsk og engelsk – muntlig og skriftlig, da det er viktig med tydelig og god dialog med både kunder og utviklere

Det viktigste i denne rollen er dine personlige egenskaper. Som prosjektleder ser vi etter deg som har en stor teknisk interesse og en ekte start up-mentalitet. Du er opptatt av kontinuerlig læring og utvikling, er vant til å sjonglere mange baller i lufta, og er fleksibel ovenfor endringer. Du evner å se behov, gjøre egne vurderinger og ta beslutninger i en hverdag som består av ulike utfordringer. Mot kunder jobber du proaktivt for å forstå deres behov og komme med gode løsninger.

Informasjon om bedriften

Nabo AS startet opp i 2017 og spesialiserer seg på utvikling av skybaserte tjenester innen proptech. Vårt mål er å utvikle moderne teknologi til en bransje som har stort moderniseringspotensiale. I dag består selskapet av to ansatte tilknyttet Oslo-kontoret med ansvar for forretningsutvikling, support og leveranse.

Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du vil bli fast ansatt hos Nabo AS.

Vi går gjennom søknader fortløpende! Dersom dette høres ut som deg, anbefaler vi deg å søke snarest. Søk på stillingen ved å klikke på Søk her nedenfor. Har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på teknologi@academicwork.no.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen