Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Teknisk Support 3. Linje hos Consat Norge AS

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

En av årets karrierebedrifter i Sverige ser etter teknisk support 3. linje som skal være med å ekspandere Oslo kontoret. Om du er teknologisk interessert og kyndig vil vi høre fra deg!

Informasjon om stillingen

Consat Norge AS Consat Norge AS i Oslo er et lite kontor i dag, men som ønsker å vokse! Bli en del av en bedrift med spennende og unik teknologi, hvor du kan være med helt i starten av Oslo kontoret og vise din kompetanse innenfor teknologi. Denne kompetansen vil du ha bruk for da Consat har teknologi som brukes over hele verden.

De søker derfor en person som skal gjennomføre 3.linje support. Ettersom kundene til Consat er over hele landet gjør det at jobben også vil medføre reisevirksomhet, da noen utfordringer må løses på steder over hele Norge.Hvorfor Consat Norge AS?

 • En mentor som vil lære deg det du behøver for å fungere i rollen
 • Arbeidsplass hvor du får mye ansvar
 • Store muligheter for karriereprogresjon
 • Mobil og abonnement dekkes
 • Firmabil blir gjort tilgjengelig om nødvendig
 • Svært variert arbeidsdag

Arbeidsoppgaver

Jobben består av å være 3. linje support som innebærer svært varierte arbeidsoppgaver. Du vil måtte løse oppgaver som det ikke er kapasitet til gjennom 1. og 2. linje.

 • Feilsøke og reparere produkter sendt inn av kunder
 • Møte Consat sine kunder og løse problemene deres hvor de er, dette kan innebære hele landet
 • Løse problemene til kundene over telefon
 • Feilsøke og reparere produkter på busser

Vi søker deg som

 • Har formell utdannelse på bachelor eller masternivå innen IT, data eller andre relevante fagområder, da dette vil være en fordel
 • Relevant arbeidserfaring kan kompensere for eventuell manglende utdannelse
 • Fortell gjerne om dine tekniske ferdigheter eller prosjekter du har gjort på egenhånd, vi vil høre hva du brenner for!
 • Mange kollegaer vil snakke svensk, derfor må du ha en forståelse for skandinaviske språk

Det er viktig for Consat at du har en sterk forståelse og interesse for teknologi, men det er også personlige egenskaper som må til for å lykkes i rollen. Derfor vil du bli spurt om følgende egenskaper under et intervju med Academic Work.

Som person er du:

 • Ansvarsfull
 • Fleksibel
 • Utholdende

Annen informasjon

 • Oppstart: etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100%, bemanning i 6 måneder med muligheter for forlengelse.
 • Plassering: Smalvollveien 58, 0667, Oslo

Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Consat Norge AS har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer

Informasjon om bedriften

Consat Norge AS

Consat arbeider innom alt fra utvikling av elektronikk, software, mekanikk, telematikk og IT. Deres styrke er fremfor alt å ta for seg tverfunksjonelle produktutviklingsprosjekt som berører flere tekniske områder.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen