Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du være med å utvikle E-læringskurs til noen av Norges største bedrifter?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du kreativ og har et øye for visuell kommunikasjon? Didac ser nå etter sin nye Kursutvikler.

Informasjon om stillingen

Som Kursutvikler vil du være en del av Didacs konsulentgruppe, med oppgaver knyttet til utvikling av nettbaserte kurs. Dette innebærer utvikling av elementer som tekst, illustrasjoner, billedbehandling, grafikk og animasjoner for så å montere elementene i deres forfatterverktøy. Du vil samarbeide med prosjektledere, pedagogisk ansvarlig, andre produsenter og multimediadesignere og ha kontakt med kunder under prosjektene.

Arbeidsoppgaver

 • Utvikle nettbaserte kurs for Didacs kunder
 • Følge en prosjektprosess hvor du skal levere innenfor avtalte tidsrammer
 • Utvikle prototyper og skisser ut fra konsept
 • Delta i konseptarbeid og workshops

Du blir tilbudt

 • Å være del av et sterkt og kompetent fagmiljø
 • Muligheten til å påvirke egen arbeidshverdag
 • Som ansatt i Academic Work får du en god mulighet til å vokse som en profesjonell arbeidstaker, utvide nettverket ditt og etablere verdifulle kontakter for fremtiden. Les mer om [hva vi tilbyr] https://www2.academicwork.no/karriere/heltidsjobb

Vi søker deg som

 • Har høyere utdanning innen relevant fagområde (for eksempel grafisk design, markedsføring, kommunikasjon og illustrasjon)
 • Kjennskap til Adobe-produktene, spesielt Photoshop og Illustrator
 • Gjerne har erfaring med prosjektarbeid
 • Som person er du nysgjerrig, selvgående og kommuniserer godt både muntlig og skriftlig

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: kl 08-16
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Didac har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Didac er blant de mest erfarne leverandørene av elæringstjenester på det skandinaviske markedet. Med over 15 års erfaring i utvikling av elæringsløsninger for nordiske bedrifter/organisasjoner innehar vi kompetanse på de fleste felt innen fagområdet. De fleste kundene bruker de nettbaserte læringsverktøyene for produksjon, distrubisjon og oppfølging av læringsaktiviteter.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen