Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Interessert i statistikk og analyse? Bli Data Analyst på 12 uker!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du nysgjerrig og liker problemløsning? Trives du med å dykke ned i fakta og tall? Gjennom Academy kan du utdanne deg til å bli dataanlytiker på bare 12 uker. I samarbeid vår kunde SAS Institute søker vi nå etter deltakere til Academy sitt Data Analyst program hvor du etter endt eksamen vil du kunne jobbe hos SAS Institute eller en av våre andre spennende samarbeidspartnere.

Informasjon om stillingen

Bruk av data er «gull verdt» for bedrifter og virksomheter. Men innsamling av data har ingen verdi hvis det ikke finnes personer som kan lese informasjonen og tolke hva den betyr. Her spiller dataanalytikere en helt sentral rolle. Noen av de viktigste oppgavene en dataanalytiker gjør er å samle, sortere, og studere forskjellige sett med informasjon.

Ved å analysere informasjon kan vi forklare hvordan og hvorfor ting skjer, og hjelpe organisasjoner med å bruke informasjonen – enten formålet er vekst for virksomheten, utvikle helsetjenester eller forhindre trafikkulykker.

Etterspørselen etter dataanalytikere er både stor økende. Nå gir Academy deg en unik mulighet til å delta på et 12-ukers intensivt Data Analyst-program med en garantert jobb i etterkant. Kurset krever ingen forkunnskaper.

Utdannelsen vil gjennomføres intensivt over 12 uker og er basert på Accelerated Learning. Dette innebærer praktisk læring i høyt tempo, samarbeid i team og konstant feedback. Akkurat som i arbeidslivet, vil du jobbe både individuelt og i grupper sammen de andre konsulentene i klassen. I løpet av disse tre månedene brukes det gjennomsnittlig 500 timer på utførelse av praktiske oppgaver, noe som gjør deg rustet for å kunne inntre i en stilling som junior dataanalyst etter endt program. Under kurset vil du lære en rekke teknologier, så vel som ferdighetene knyttet til å jobbe med analyseprosjekter. Allikevel er den mest verdifulle leksjonen for IT-bransjen at du lærer å lære. I en bransje som er i stadig utvikling, vil de som kjenner sine ferdigheter og kontinuerlig ønsker å utvikle dem, gjøre det aller best.


Arbeidsoppgaver

I begynnelsen av din karriere vil du kunne behandle, administrere og tolke data. Du vil lage visualiserte rapporter for å støtte administrative beslutninger. Etterhvert som ferdighetene dine vokser, vil du gå videre til mer analytiske oppgaver. Gjennom Academy vil du blant annet få kunnskap i;

  • De grunnleggende begrepene innen analyse, statistisk bakgrunn og teknisk arkitektur.
  • Forstå sammenhengen mellom virksomhet og data, og forstå hvordan og med hvilke data problemer skal løses.
  • Kode enkle prediksjonsmodeller ved å bruke forhåndsbygde biblioteker.
  • Kommunisere analyseresultater til en virksomhet, f.eks. visualisere data.
  • Behandle store mengder data i databaser (inkludert SQL) og endre dem for analytiske formål.
  • Kjenne til de vanligste dataanalyseverktøyene.
  • Strukturere prosjekter i arbeidstrinn ved å bruke smidige metoder.
  • Benytte salg- og kommunikasjonsferdigheter som vil forberede deg til hverdagen som konsulent.

‘’Det høres jo helt absurd ut at du skal lære deg dette på 12 uker og være garantert jobb i etterkant. Pappa var veldig skeptisk til Academy, han mente det var for godt til å være sant. I ettertid har han sagt "jeg tror det beste du noen gang har gjort er å ikke høre på hva jeg sa".’’ – Eline, Academy Konsulent

Vi søker deg som

  • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.
  • Har bestått samtlige innledende tester med fokus på evner.

I Academy er motivasjon og læringspotensial viktigere enn tidligere erfaring og bakgrunn. For å lykkes i rollen som Data Analyst har du anlegg for problemløsning og har gode kommunikasjonsevner. Vi ser etter deg som er selvstendig og har riktig motivasjon og holdning for å kunne takle et intensivt kurs på 12 uker. For de som blir valgt til programmet er dette starten på en karriere hvor du har muligheten til å delta og drive med grundig datahåndtering og derav forbedre bedriftene du møter på. Du har også riktige kognitive evner, personlige egenskaper og ikke minst en sterk motivasjon for å starte karrierebyttet ditt hos oss. Rekrutteringsprosessen starter derfor med ulike tester for å sikre dette.

Praktisk informasjon

Utdanningen: Academy-utdanningen er kostnadsfri

Start dato: 08.06.20

Utdannelsessted: Oslo

Rekrutteringsprosessen: Vi arbeider utfra løpende utvalg der prosessen består av to tester, en avklaringssamtale, to intervjuer og en avsluttende forventningssamtale. Dersom du ønsker å øke sjansene dine for å få en plass i programmet, anbefaler vi deg å søke så raskt som mulig da plassene kan fylles opp før søknadsfristen utløper. Du starter søknadsprosessen til Academy ved å klikke på ”Klikk her for å sende inn din søknad” og deretter klikker på testen øverst på landingssiden. Vi går gjennom testresultatene fortløpende og vil invitere de som består testene med videre i rekrutteringsprosessen.

Frist for gjennomføring av tester: Snarest

Spørsmål? Har du spørsmål om programinnholdet til Academy kan du kontakte Academy på mail her. Har du spørsmål angående testene og rekrutteringsprosessen kan du kontakte Academic Work på mail her.

Hva er Academy?

Vi er overbeviste om at det er på høy tid med en ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjon for nye utfordringer og karriere. Dette gjør vi ved å kombinere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva personer kan gjøre i morgen, og ikke hva de gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale. Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen