Har du det som skal til for å lære deg Java-programmering på 12 uker?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
4
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du en drøm om å bli programmerer men mangler riktig kompetanse? Gjennom Academy gir vi deg utdanning innen Java og jobb i Trondheims IT-bransje!

Informasjon om stillingen

Er du nysgjerrig på programmering og klar for en ny utdannelse? Nå har du endelig muligheten til å søke deg inn på vårt program som lærer deg systemutvikling på kun 12 uker, denne gangen i Trondheim! Om du har erfaring med programmering eller ikke er lite viktig for oss. Vi er overbevist om at du, med rett motivasjon og evne, vil bli en god IT-konsulent. Etter fullført eksamen vil du bli ansatt hos Academic Work og få oppdrag hos en av våre kunder.

I 2030 vil 1 av 4 arbeidsplasser med IT kompetanse stå ubemannet i Norge, og antallet fortsetter bare å øke. Etterspørselen etter kompetanse innen programmering er stor, og mulighetene etter utdanningen er uendelige. Academy har nå utdannet over 1000 konsulenter. Disse jobber i dag som programmerere, webutviklere, testere, prosjektledere, produkteiere og Scrum Master. Her finnes det med andre ord mange muligheter!

‘’Du får en utdanning som er rettet til akkurat det bedriftene trenger og det du skal jobbe med. Det vi går igjennom i løpet av studiet er nøye planlagt. Liker du analytiske og logiske problemstillinger, har du pågangsmot og motivasjon, bør du absolutt gå Academy.’’
– Peder, Academy Konsulent
Å lære seg systemutvikling og programmeringsspråk er krevende, men vår erfaring fra både Norge, Sverige, Finland og Tyskland har vist oss at dette er mulig å gjennomføre på 12 uker, om man har de rette verktøyene og god veiledning. I programmet vil du lære om kommunikasjon, prosjektledelse, smarte- og agile metoder, men du vil også få kunnskap om hva det vil si å være konsulent.

Arbeidsoppgaver

Java er et av verdens mest brukte programmeringsspråk og finnes i alt fra spill på mobil og superdatamaskiner til store forretningskritiske systemer i for eksempel bank og forsikring. Det er objektorientert og plattformuavhengig, noe som betyr at mange selskaper bruker den til forskjellige typer programvaresystemer. Java er raskt, sikkert og pålitelig og har derfor blitt et av verdens mest populære programmeringsspråk.

Dette gjør at flere og flere bedrifter etterspør kompetanse innen Java. Vi har laget et intensivt program hvor du vil få nettopp den kompetansen som gjør deg kvalifisert til å kunne jobbe som junior IT-konsulent. I løpet av Academy vil du blant annet få innsikt i objektorientert programmering, datastrukturer og algoritmer, databaser og noe webutvikling.

Etter 12 uker med intensiv og krevende utdanning vil du være klar for å bidra som junior utvikler i både små og store utviklingsprosjekt. Det innebærer at du skal være med å designe, planlegge, beskrive, programmere og ikke minst kvalitetssikre – dette i tett samarbeid med andre kolleger og utviklere. Du vil få kjennskap til moderne teknologier og vil med det få forutsetninger til å arbeide med å utvikle løsninger for blant annet forretningslogikk, hvordan systemer samhandler og ikke minst hvordan systemer og løsninger vil bli seende ut.

Vi søker deg som

• Har gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.

• Har bestått samtlige innledende tester med fokus på evner.

• Har en tydelig interesse og motivasjon for å jobbe med programmering og Java

Som person er du logisk anlagt og en problemløser. Du er utholdende og motivert for å lære deg en ny kompetanse. Du trenger ingen tidligere erfaring, men du må ha de rette evnene, personlige egenskapene og engasjementet til å påbegynne din nye karriere. Rekrutteringsprosessen starter derfor med utvelgelsestestene som sørger for å avdekke om du har det som kreves. For å lykkes i konsulentrollen er det viktig at du har gode samarbeidsevner og at du enkelt kan tilpasse deg ulike team og personligheter. Videre ser vi at du er komfortabel med problemløsning samt at du er fleksibel i henhold til arbeidsoppgaver og de varierte oppdragene ute hos våre kunder. Det gjennomføres bakgrunnssjekk på kandidater som blir tilbudt en plass på Academy.

Praktisk informasjon

Utdanningen: Academy-utdanningen er kostnadsfri

Start dato: 08.06.20

Utdannelsessted: Trondheim

Rekrutteringsprosessen: Vi arbeider utfra løpende utvalg der prosessen består av to tester, en avklaringssamtale, to intervjuer og en avsluttende forventningssamtale. Dersom du ønsker å øke sjansene dine for å få en plass i programmet, anbefaler vi deg å søke så raskt som mulig da plassene kan fylles opp før søknadsfristen utløper. Du starter søknadsprosessen til Academy ved å klikke på ”Klikk her for å sende inn din søknad” og deretter klikker på testen øverst på landingssiden. Vi går gjennom testresultatene fortløpende og vil invitere de som består testene med videre i rekrutteringsprosessen.

Frist for gjennomføring av tester: Snarest

Spørsmål? Har du spørsmål om programinnholdet til Academy kan du kontakte Academy på mail her. Har du spørsmål angående testene og rekrutteringsprosessen kan du kontakte Academic Work på mail her.

Hva er Academy?

Vi er overbeviste om at det er på høy tid med en ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjon for nye utfordringer og karriere. Dette gjør vi ved å kombinere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva personer kan gjøre i morgen, og ikke hva de gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale. Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen