Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du en nettverkstekniker som ønsker å utvikle deg videre som prosjektleder?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

På vegne av vår kunde Hoist Group ser vi etter en fremoverlent og løsningsorientert prosjektleder som er klar for nye utfordringer.

Informasjon om stillingen

Hoist Group utvikler og leverer egenutviklet tekniske løsninger, produkter og tjenester til hotellkjeder og offentlige steder både nasjonalt og internasjonalt. Til denne stillingen søker vi en nettverkstekniker/prosjektleder som vil få ansvar for å følge opp installasjonsprosjekter av TV/wifi-løsninger på hoteller i hele Norge.

Prosjektlederens hovedansvar vil være å legge til rette for en smidig prosess gjennom god dialog med vår delivery manager, våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Dette innebærer å utarbeide installasjonsplan, konfigurere og implementere nettverksløsningene hos våre kunder. Hovedkontor i Norge holder til på Helsfyr i Oslo, og det påberegnes en del reising ut til kunder.


Arbeidsoppgaver

  • Ansvar for å planlegge, koordinere og gjennomføre installasjoner
  • Konfigurere, driftsette, teste og dokumentere våre nettverksløsninger
  • Overlevering av prosjektene til delivery manager og vår supportorganisasjon
  • Feilsøking og feilretting
  • Være en løsningsorientert og rådgivende kontaktleder både innad i montørteamet og ut mot kunde
  • Klargjøre nye prosjekter, oppfølging av pågående og ferdigstilte prosjekter

Vi søker deg som

  • Relevant IKT nettverksrelatert utdanning eller fagbrev, alternativt innen telekommunikasjon
  • God kompetanse innen fagområdet Wifi og kabel-TV, routing og switching
  • Har førerkort klasse B
  • Kommuniserer godt både på norsk og engelsk – muntlig og skriftlig, da det er viktig med tydelig og god dialog med kunder

Som person trives du med å ta ansvar for fremdrift og sørge for at teamet jobber strukturert med å levere våre tjenester. Du har stor teknisk interesse og motiveres av utfordrende oppgaver. Mot kunden evner du å jobbe proaktivt for å forstå deres behov og komme med gode løsninger. Du har gode samarbeidsevner og trives med å jobbe i team.

Informasjon om bedriften

Hoist Group er et internasjonalt entreprenørselskap som leverer løsninger til tusenvis av overnattingsbedrifter i hele EMEA-regionen. Vi har mer enn 20 års erfaring i bransjen, og vårt fokus ligger alltid på å hjelpe våre kunder med å gi gjestene en god opplevelse. Vi arbeider med alt fra store hotellkjeder og frittstående hoteller, til vandrerhjem og campingplasser og streber etter å hjelpe kundene våre til å vokse. Vi utfordrer markedet og ligger alltid i forkant av utviklingen for å tilby nøkkelferdige løsninger til våre kunder.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen