DevOps Engineer

Oppdragsgiver: Thales Norway

Thales Norway har et høyteknologisk miljø med mer enn 160 ansatte som hovedsakelig jobber med produkt- og systemutvikling. Vi leverer verdensledende løsninger innen kryptering og sikker kommunikasjon for nasjonale og internasjonale forsvarskunder. Thales Norway AS er en del av Thalesgruppen som har 80 000 ansatte fordelt på 68 land. Thalesgruppens produkter og systemer bidrar til å sikre mennesker, infrastruktur og nasjoner. For mer informasjon om Thales: www.thalesgroup.com og www.thales.no

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å kombinere dine erfaringer og kunnskaper fra utvikling med fagkunnskap rundt metoder og utviklingsverktøy?

Vi søker etter en engasjert og systematisk DevOps Engineer som liker å formidle kunnskap. I denne rollen vil du inngå i et team som er dedikert til å støtte våre prosjekt med kontinuerlig forbedring av arbeidsmetodikk og bruk av utviklingsverktøy. For å forstå behovene våre utviklere har, er det ønskelig at du har bakgrunn som programvareutvikler.

Som DevOps Engineer vil du til enhver tid bistå flere prosjekter i forskjellige faser innenfor ulike fagmiljøer, og du vil samarbeide tett med både prosjektmiljø og IT-avdeling.

 

Ansvarsområder og sentrale oppgaver  

 

 • Medarbeider i vårt verktøy- og metodeteam, hvor teamets ansvar er å sørge for modernisering og tilrettelegger for DevOps og DevSecOps i bedriften
 • Vi benytter verktøy som Docker, Artifactory, Conan, Bitbucket, Jenkins, JIRA, Confluence med mer. Flere typer plattformer.
 • Du vil jobbe på tvers av prosjekter for å implementere gode metoder for bruk av riktig utviklingsverktøy og praksis, også med høyt fokus på sikkerhet
 • Delta i arbeid med å standardisere utviklingsverktøy innad i bedriften, det kan innebære at man må migrere fra gamle systemer til både moderne verktøy og metoder
 • Intern rådgivning, opplæring og kursvirksomhet 

 

Kvalifikasjoner og egenskaper  

 

 • Relevant høyere teknisk utdannelse. Erfaring og resultater kan kompensere for manglende utdanning.
 • Erfaring fra softwareutvikling eller DevOps
 • Forståelse for IT-systemer og nettverk
 • Evne til å formidle din kunnskap til andre
 • Ansvarlig og selvgående
 • God til å samarbeide og flink til å gjøre andre gode
 • Evne til å sette deg inn i komplekse problemstillinger, sette milepæler og gjennomføre i henhold disse

 

For å være en aktuell kandidat til stillingen, må du være norsk statsborger, og du må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres for nivå HEMMELIG og NATO SECRET med særinstrukser fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet. 

?

Vi tilbyr 

 

 • En spennende arbeidshverdag der ditt kompetansebidrag blir verdsatt og anvendt
 • En interessant og spennende stilling i et selskap i stadig utvikling 
 • Faglig og personlig utvikling i et høyteknologisk miljø   
 • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger 
 • Sosiale sammenkomster og hyggelige kolleger 
 • Aktivt bedriftsidrettslag med eget velutstyrt trimrom 
 • Arbeidsplass sentralt i Oslo

?

Spørsmål? 

 

Ta kontakt med Ola Presterud (Team Lead) dersom du ønsker mer informasjon.

E-post: ola.presterud@thales.no | Mobil 905 83 536

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen