Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Nyutdannet innen økonomi og interesse for digitalisering?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring med, eller et ønske om å lære mer om, Salesforce eller andre CRM-systemer? Da kan du være View Ledgers nye Økonomiassistent!

Informasjon om stillingen

Som Økonomiassistent i View Ledger vil du bli en del av teamet VIEW Inhouse som i dag består av 6 personer. På grunn av overgang til nytt CRM-system ser de nå etter noen som kan bistå med overføring av kundeinformasjon til det nye systemet, samt andre administrative oppgaver, frem til juni 2020. I View Ledger skjer det mye fremover, og karrieremuligheter vil kunne åpne seg for rett kandidat.

Du vil jobbe i fine og åpne lokaler i Bjørvika og bli en del av et ungt miljø der latteren sitter løst og det til stadighet arrangeres sosiale sammenkomster for de ansatte. Dette er en god mulighet for deg som ønsker innsikt i skybaserte økonomisystemer, og vil jobbe i et miljø der prestasjoner blir lagt merke til og løftet frem!

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: 100% engasjement ut mai 2020
 • Søknadsfrist: Snarest. I og med at dette er et hastebehov for vår kunde gjør vi løpende selektering og vi anbefaler deg derfor å søke allerede i dag om du finner stillingen interessant. Annonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat. Vennligst legg ved oppdatert CV, motivasjonsbrev og vitnemål!

Arbeidsoppgaver

Som nevnt vil du jobbe med deres nye CRM-system og ha andre administrative oppgaver. Du vil hovedsakelig:

 • Flytte kundeinformasjon fra nåværende systemer til Salesforce
 • Fylle inn informasjon fra PDF til Salesforce
 • Følge opp kunder på mail eller telefon
 • Håndtere post til og fra kunder
 • Andre administrative oppgaver

Vi søker deg som

 • Har fullført en bachelorgrad i økonomi
 • Har hatt deltidsjobb ved siden av studier
 • Kommuniserer flytende på norsk, både muntlig og skriftlig
 • Med fordel har jobbet i CRM/ERP-systemer tidligere
 • Har generelt god systemforståelse

Personlig egnethet blir vektlagt tungt i prosessen, og det er viktig at du evner å jobbe nøyaktig og navigere deg raskt og effektivt i systemer. Vi ser for oss at du setter deg raskt inn i nye oppgaver og ikke er redd for å prøve deg på noe nytt. I tillegg ønsker vi at du er positiv og fremoverlent og har et ønske om å lære og bygge videre på din kunnskap fra studiene. Er du i tillegg alltid på utkikk etter løsninger og har en ydmyk tilnærmingsmetode? Da oppfordrer vi deg sterkt til å søke!

Informasjon om bedriften

View Ledger leverer digitale systemløsninger for økonomi og regnskap. De tilbyr rådgivning og er størst på Xledger, Tripletex og Sticos. Les mer om selskapet her

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen