Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Søker testere til saksbehandling- og integrasjonsportefølje

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
20.01.2020
Gå til søknadsskjema

Oppstart, varighet og omfang

Det er ønsket oppstart 01.02.2020 og 01.03.2020

Varighet er 1 år med mulighet for 6 måneders forlengelse


Om Kunden

Helsedirektoratet skal styrke hele befolkningens helse gjennom helhetlig og målrettet arbeid på tvers av tjenester, sektorer og forvaltningsnivå. Dette skal gjøres med utgangspunkt i rollen som fag- og myndighetsorgan. Det betyr blant annet at Helsedirektoratet skal være en faglig rådgiver, iverksette vedtatt politikk og forvalte lov og regelverk innenfor helsesektoren. I tillegg har Helsedirektoratet et helhetlig ansvar for den nasjonale helseberedskapen. Helsedirektoratets målgrupper er befolkningen (de som trenger informasjon om helse, rettigheter og helse- og omsorgstjenester) og de som jobber med helse og omsorg (for eksempel Helse- og omsorgsdepartementet, de regionale helseforetakene, Fylkesmannen, kommuneledelse og ansatte i helse- og omsorgstjenesten).


Bistanden som skal utføres

Vi søker inntil 3 testere. Kandidatene vil kunne jobbe på tvers av team, i flere team eller ett dedikert team i løpet av perioden. Teamene består stort sett av systemansvarlig, funksjonelle ressurser, utviklere, testere og testleder.

Å ha riktig kvalitet er en forutsetning for Helsedirektoratets leveranseevne og vårt bidrag til utviklingen av fagsystemer i helseforvaltningen. Vi har som mål at automatisere tester og hyppige leveranser er standard rutine i alle teamene våre og at man i et team tar kollektivt ansvar for arbeidet som skal utføres.

Våre testere kommer inn tidlig og er med på å planlegge, bistå utviklere og skrive og utføre test, og har derfor et helhetlig kvalitetsansvar. Det gjør at de også er f.eks drivere for testdrevet utvikling og kontinerlig produksjonssetting da dette er kvalitetshevende tiltak.


Nå søker vi etter testere med stor interesse for test og kvalitet som kan være drivere i teamet for testdrevet utvikling, automatisering av test og kontinuerlige produksjonssettinger


Krav til kompetanse

Vedkommende skal i team bidra til at kvalitetssikring gjøres i henhold til gjeldende retningslinjer. Sentrale arbeidsoppgaver er:

 • Vurdere og eskalere risikoer relatert til test
 • Pådriver for kontinuerlig produksjonssetting og testdrevet utvikling
 • Andre test- og kvalitetssikrings aktiviteter
 • Kvalitetssikring av akseptansekriterier
 • Utforme, vedlikeholde, utføre og dokumentere funksjonelle og tekniske tester
 • Analysere og vurdere testdekning på ny funksjonalitet
 • Utvikling og forbedring av automatiserte tester basert på Specflow, Selenium og/eller SOAPUI
 • Gjennomføre kodegjennomganger på enhets-, integrasjon og akseptansetester
 • Bistå med quality gates i SonarQube
 • Bidra i testplanlegging
 • Tilrettelegge testdata
 • Deltakelse i sprint-, system- og akseptansetest
 • Registrere og følge opp feil og avvik
 • Utvikling
 • Samarbeide med fagressurser for koordinering av test
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen