Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Søker seniorressurs med tung kompetanse og erfaring på Citrix

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
16.01.2020
Gå til søknadsskjema

Oppstart, varighet og omfang

Oppstart på oppdraget er ønsket så snart som mulig.

Seneste aktuelle dato for oppstart er 02.03.2020.

Avtalens varighet settes fra avtalt oppstart ved kontraktsignering til 31.06.2020, med opsjon på ytterligere forlengelse i inntil 12 måneder.


Bistanden som skal utføres

Norsk Helsenett SF er en leverandør av Arbeidsflate i flere miljøer innenfor Helseforvaltningen og vi søker en konsulent til å bistå i vårt arbeid med å drifte og oppgradere dagens terminalserverløsninger.

Konsulenten arbeid innenfor drift og videreutvikling vil skje i tett samarbeid med fagmiljøet i Norsk Helsenett og ansvarlig seksjonsleder.

Norsk Helsenett ønsker å leie inn 1-2 seniorressurser som er selvstendig, strukturert, har gode kommunikasjonsegenskaper og har et stort engasjement for fagfeltet terminalserver. 

1.1.2017 ble det virksomhetsoverdratt personell, infrastruktur og driftsansvar fra flere sentrale etater i helseforvaltningen. Flere av disse miljøene bygger på Citrix og VM Horizon. Norsk Helsenett ønsker sikre stabil drift men samtidig optimalisere plattformer og ta ut synergier.


Hovedoppgaver

Drift, vedlikehold og oppsett av Citrix terminalservermiljøer


Krav til kompetanse

  • Konsulenten skal ha relevant kompetanse og minimum 5-7 års relevant erfaring fra forespurt leveranseområde
  • Konsulenten skal være senior med bredde med hensyn til både det tekniske og rådgivning
  • Konsulenten skal ha gode kommunikasjonsegenskaper både muntlig og skriftlig
  • Konsulenten skal oppgi referanser fra tilsvarende prosjekter/leveranser


Kompetanse og erfaring utover minstekrav

  • Norsk Helsenett søker en erfaren ressurs med tung kompetanse og erfaring på Citrix
  • Konsulenten skal vise til kunnskap om Windows 10 applikasjonspakking
  • Erfaring fra helsesektoren er en fordel
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen