Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Deltid integrasjonskonsulent til Axeptia

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
snarest
Gå til søknadsskjema

Er du student med et ønske om en deltidsjobb som integrasjonskonsulent? Da vil jeg høre fra deg!

Informasjon om stillingen

Axeptia søker nå etter en deltidsstudent som ønsker å være med på å styrke deres allerede sterke team innenfor integrasjon. Dette er en fleksibel stilling der man kan få muligheten til å lære av et tungt faglig miljø. Det er også mulighet for et fremtidig samarbeid med din bacheloroppgave (for 1.års eller 2. års studenter).

Axeptia leverer software- og integrasjonsløsninger for bedrifter som ønsker å optimere egen arbeidskapital, redusere risiko og ta gode beslutninger basert på god informasjon om egne kunder og leverandører. De er startet av personer med bred bransjeerfaring fra kreditt og inkassobransjen med en felles lidenskap for effektive kreditt- og inkassoprosesser ved hjelp av gode IT-løsninger.

Etter lang fartstid i bransjen er de en en gjeng med mye tyngde i sin faglige bakgrunn, her får du muligheten til å lære av de beste i markedet. De er per nå fem personer som jobber med ulike felt innenfor IT.

De ønsker at du som blir ansatt kommer deg raskt inn i arbeidsoppgavene og teknologiene de har, så derfor vil det etter avtale med deg bli en litt mer intensiv opplæringsperiode på ca. to uker.

Arbeidsoppgaver

 • Implementere API'er/tjenester for å bruke kunden sine data
 • Være teknisk støtte i både pre-sale og oppfølging, i samarbeid med salg
 • Arbeide med store kunder for å muliggjøre integrering av deres ERP/CRM/inkasso/kredittdata
 • Muliggjøre forretningsmuligheter ved å være den tekniske koblingen mellom CRO/CFO og IT-avdelingen, hos kunder
 • Vær med å forme plattformens fremtid

Vi søker deg som

 • Student innenfor IT eller tilsvarende, gjerne på 1. eller 2. året
 • Har kunnskap om Azure-stack er en kjempe fordel
 • Har kunnskap om mySQL, MSSQL eller andre databaseteknologier
 • Har konsumert API'er tidligere (SOAP webservice, Rest API, GraphQL) en stor fordel
 • Litt data scientist-dragning
 • Java-kompetanse ev. Azure DataFactory (evne til å importere data via dette)
 • Evnen til å tilegne deg ny kunnskap raskt
 • Kunnskap om god dataflyt er en fordel
 • Fleksibel rundt arbeidstid

Som person er du

 • Ansvarlig
 • Selvstendig
 • Strukturert

Som deltidsansatt i Axeptia har de forståelse for en travel hverdag for deg som student, og dere vil i samarbeid med hverandre finne ut når arbeidstid skal være. Det viktigste er ønske om å lære. For riktig person kan det være aktuelt for å skrive en bacheloroppgave i samarbeid med Axeptia.

Send oss CV og noen ord om hva som gjør deg interessert og hva som motiverer deg. Har du en GitHub konto eller portefølje er det positivt.

Annet

 • Arbeidstid: Fleksibelt og opp til deg
 • Arbeidssted: Oslo
 • Oppstart: Foretrukket oppstart er i mars 2020, men kan avtales nærmere ved funn av rett kandidat.
 • Søknadsfrist: Snarest. Vi anbefaler deg å søke snarest, da vi kommer til å ta ned annonsen tidligere dersom vi finner rett kandidat. Ved spørsmål vedrørende stillingen, ta kontakt med Astrid Sørli.
 • Lenge på oppdrag: Deltid 6 måneder. Du vil bli ansatt i Academic Work og være på oppdrag ute hos Axeptia.

Som ansatt i Academic Work får du en god mulighet til å vokse som en profesjonell arbeidstaker, utvide nettverket ditt og etablere verdifulle kontakter for fremtiden. I dette tilfellet har de også gode muligheter til å få forlenget ditt engasjement hos Axeptia etter 6 måneder. Les mer om hva Academic Work tilbyr her.

Informasjon om bedriften

Vi i Academic Work har over 20 års erfaring med bemanning og rekruttering av young professionals; studenter, nyutdannede og de i starten av sin karriere. Så langt har vi sammen med våre kunder og samarbeidspartnere gitt over 135 000 young professionals en karrieremulighet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen