Vil du jobbe hos en av Norges beste på IT-sikkerhet og identitet- og tilgangstyring?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Da har du kommet til riktig sted! Nagarro vokser og søker nå en IAM-konsulent.

Informasjon om stillingen

Med stadig flere enheter (devices) som skal kobles opp mot komplekse infrastrukturer og sky-løsninger, som i tillegg må ta hensyn til strenge reguleringer og sikkerhetskrav, kreves det at man har innovative, sikre og brukervennlige løsninger for å sikre og gi tilgang til all data og informasjon som er lagret.

Nagarro jobber med å sørge for at kunder har kontroll over at riktige personer har riktig tilgang til riktig informasjon til riktig tid. Dette kalles Identity and Access Management (IAM). Etterspørselen etter gode og effektive IAM-løsninger er i voldsom vekst, både globalt og nasjonalt. Spesialisering innen IAM vil således være et trygt og fremtidsrettet karrierevalg. Nagarro søker derfor flere IAM-konsulenter som kan bidra til å styrke teamet og møte behovet i markedet – både i Norge, Norden og globalt.

I Norge er Nagarro ledende på identitets- og tilgangsstyring, og har store aktører innen telekommunikasjon, transport, offentlig forvaltning, bank og finans på sin kundeliste. Du vil derfor bli del av et svært kompetent og teknisk tungt team som har ekspertkompetanse på IAM, men jobber også tett sammen med teamet som driver med generell IT-sikkerhet.

Nagarro tilbyr

 • Et globalt, dynamisk og svært kompetent arbeidsmiljø
 • En sterk kultur hvor autonomi, trivsel og utvikling er i førersetet. Det er stor takhøyde og et godt sosialt miljø.
 • Spennende og utfordrende oppgaver, og mulighet for internasjonale prosjekter
 • God opplæring og veiledning gjennom mentorordning og individuell utviklingsplan
 • Ditt eget kompetansehevingsbudsjett, så du kan ta de kurs og sertifiseringer du selv måtte ønske for å få ønsket spiss- og/eller breddekompetanse innen dine egne interesseområder
 • Konkurransedyktige betingelser og fordeler
 • "Kongetorsdag". Hver tredje torsdag jobber alle sammen på kontoret, før dagen avsluttes med en faglig samling og Afterwork
 • Muligheten til spesialisering innen IT-felt hvor det er forventet stor fremtidig etterspørsel


Arbeidsoppgaver

Som IAM-konsulent i Nagarro vil du ha stor fleksibilitet til å jobbe og forme din egen rolle i selskapet. Mer spesifikt vil du blant annet jobbe med å

 • Implementere moderne IAM-løsninger ute hos Nagarros kunder
 • Konfigurere, tilpasse og vedlikeholde eksisterende løsninger
 • Ta del i hele livssyklusen av prosjekter og kundecaser, fra pre-sale til implementering og oppfølgning
 • Jobbe som rådgiver hos definerte kunder

Vi søker deg som

 • Har nylig fullført relevant høyere utdanning innen IT. Du kan også søke om du er ferdig til våren
 • Har interesse og/eller erfaring med IT-sikkerhet
 • Erfaring og nysgjerrighet for Java og front-end rammeverk som Vue.js, samt erfaring med Linux kommando linje er ønskelig
 • Snakker flytende et av de nordiske språkene, i tillegg til engelsk

Nagarro søker deg som både ønsker og trives med ansvar. Du er trygg på deg selv, hva du kan og hva du ønsker å lære mer om. Vi ser etter deg som er nysgjerrig på ny kunnskap og som ønsker å utvikle deg. Du jobber strukturert, og løsningsorientert og kan vise til gode samarbeidsevner. Kjenner du deg igjen i noen av disse beskrivelsene ønsker vi å høre fra deg.

Annen informasjon

 • Oppstart: etter avtale
 • Søknadsfrist: Løpende
 • Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du kommer til å bli ansatt i Nagarro. Alle henvendelser angående denne jobben skal gå via Academic Work, ta gjerne kontakt med rekrutteringsansvarlig dersom du har spørsmål.

Informasjon om bedriften

Nagarro Norge tilbyr lokal spisskompetanse – rådgivning, systemutvikling og implementering av forretningskritiske løsninger innenfor identitets- og tilgangsstyring (IAM/IRM), sikkerhet (forensics og penetrasjonstesting), Business Intelligence/Analytics, samt ITSM/prosesstøtte.

Nagarro er den internasjonale IT løsnings- og programvaredivisjonen av München-baserte Allgeier SE. Conduct AS (grunnlagt i 2001) gikk 1. februar 2016 inn i Nagarro-gruppen og ble deres norske datterselskap. Med over 6000 ansatte i 21 land verden over, betjener Nagarro industriledere som ASSA ABLOY, Siemens, Lufthansa, GE og BMW. Nagarro støtter selskaper både med konsepter og løsninger for digitalisering av forretningsprosesser og kan tilby et komplett IT-tjenestespekter både med lokal tilstedeværelse on-site hos kunde, via near-shoring til offshore og support.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen