Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du Syscom sin nye Service Management konsulent?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
02.02.2020
Gå til søknadsskjema

Jobber du med IT og går med en lederspire i magen? Syscom gir deg nå muligheten til å ta del i deres lederutviklingsprogram og jobbe med samfunnsnyttige løsninger for noen av Norges mest spennende kunder!

Informasjon om stillingen

På vegne av vår samarbeidspartner søker Academic Work etter en Service Management konsulent til Syscom - en ledende leverandør av konsulenttjenester, rådgivning og markedsledende løsninger innen IT-sikkerhet og Service Management. Hos Syscom blir du en del av et team med noen av landets flinkeste fagspesialister og får friheten til å forme din egen karriere. Er det deg vi ser etter?

Hvorfor Syscom?

 • Du får et skreddersydd utviklingsprogram
 • Du tilbys kursing og kontinuerlig utvikling
 • Du blir en del av en bedrift som satser på sine ansatte
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø, ofte omtalt som «lekent, men profesjonelt»
 • Hvis du ønsker, er det også muligheter til å jobbe internasjonalt
 • Du blir en del av et sterkt faglig team på 10-15 personer

Hos Syscom er arbeidsmiljø og kultur avgjørende, og du og kollegaene dine skaper resultater sammen!

Som Service Management konsulent vil du jobbe med prosjekter hos store kunder, eksempelvis Politiet, NRK, Norsk Tipping, Kongsberg Gruppen og Norconsult. Som regel varer prosjektene i 3-12 måneder og du jobber gjerne med 1-2 prosjekter av gangen. Du kommer til å samarbeide med faglig sterke kollegaer som alle har et sterkt ønske om å løfte hverandre opp og frem.

Nysgjerrig på lederutviklingsprogrammet? Programmet strekker seg over 24 måneder, og har som mål å forberede deg på en rolle som fagansvarlig, prosjektleder eller teamleder.

 • Faglig utvikling – du får nødvendige kurs og sertifisering på relevante fagområder
 • Lederutvikling – du blir med på et utviklingsprogram med formål om å utvikle dine evner som leder og forbilde
 • On the job training – du jobber sammen med erfarne konsulenter i prosjekter hos Syscom sine kunder

I hovedsak kommer dine arbeidsoppgaver til å være:

 • Utvikle og implementere Syscoms løsninger hos kunder
 • Rådgivning og sparring for å sikre god verdi for Syscoms kunder
 • Oppfølging av prosjekter og leveranser


Vi søker deg som

 • Har fullført en bachelor eller master innen IT, prosjektledelse eller andre relevante fagområder
 • Har 1-3 års erfaring, fortrinnsvis som konsulent, bruker/systemadministrator, utvikler eller lignende
 • Har ambisjoner om å tre inn i en lederrolle
 • Har gode norske kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig
 • Erfaring med ServiceNow eller andre Service Management-løsninger er en fordel, men ikke et krav

Som person er du

 • Strukturert
 • Selvstendig
 • Resultatorientert
 • Samarbeidsvillig

ANNEN INFORMASJON

 • Oppstart: Snarest, eller etter avtale
 • Sted: Oslo
 • Varighet: Fulltid, fast ansettelse

Søknadsfrist: 2. februar

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Syscom. Du vil bli ansatt i Syscom. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Syscom er et profesjonelt, morsomt og annerledes IT-selskap med ca 60 ansatte fagspesialister. De har skapt gode resultater i over 30 år, og holder til i topp moderne lokaler på Majorstuen i Oslo! Med kreative løsninger, fokus på menneskene og egen leveringsmetodikk, sikrer de leveranser til kunder som overgår forventninger om kvalitet, tid og pris. Av goder bør vi nevne 6 ukers ferie, fri på bursdagen, årlige firmaturer og øvrige sosiale arrangementer.

Som spesialister på IT Service Management og IT sikkerhet og tilbyr Syscom konsulenttjenester, rådgivning og markedsledende løsninger. De lever av og for å skape verdi for kundene og løse deres utfordringer ved hjelp av kreativitet og samarbeid. Slik skaper de gode kundeopplevelser, og har det gøy på jobb!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen