Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Jr konsulent innen nettverkssikkerhet og kommunikasjon til Move

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Hvis du studerat IT og har interesse av å jobbe som konsulent innen nettverkssikkerhet og kommunikasjon kan vi ha stillingen for deg! Hos Move får du en unik mulighet til å komme godt i gang i en konsulentvirksomhet med alle muligheter til å utvikle deg selv i begynnelsen av karrieren.

Informasjon om stillingen

På vegne av Move søker vi deres nye kollega som skal jobbe i rollen som junior konsulent innen nettverkssikkerhet og kommunikasjon.

Move er en mellomstor konsulentvirksomhet med spisskompetanse innen IT-infrastruktur. Man kan på mange måter si at Move er motparten til det store. Her får du tett oppfølging, tilrettelagt utviklingsmuligheter og et godt fagmiljø. Move passer på at du skal føle deg som en del av deres miljø, selv om du er store deler av året er ute hos kunden. For å føle tilhørighet arrangeres det stadig formelle og mindre uformelle eventer såsom frokostklubb hver første fredag i måneden og uformelle PubTech med eksterne foredragsholdere.

Moves hovedkontor ligger svært sentralt i Oslo og de er 70 ansatte, hvorav 40 er konsulenter og er store deler av året ute hos kunden. Konsulentene er en del av forskjellige fagområder der du som kommer inn som junior konsulent innen nettverkssikkerhet vil tilhøre avdelingen for Nettverk og Kommunikasjon som består av 6 konsulenter. Arbeidsmiljøet karakteriseres av kompetansedeling og faglig vekst.

Du blir tilbudt

 • God tilrettelegging for utvikling og kompetanseheving
 • Sertifisering og kurs som skal gjøre deg tryggere og bedre i rollen

Arbeidsoppgaver

Du vil gjøre en rekke ulike oppgaver innenfor nettverk og sikkerhetsområdet sammen med en mer erfaren konsulent, men i hovedsak vil oppgavene dine være:

 • Være en rådgiver til kunder angående Nettverk og Sikkerhet
 • Installasjon og implementering av nettverksløsninger
 • Feilsøking og feilretting på nettverksløsninger
 • Delta i design og tilbudsskriving til kunder
 • Bistå Moves kunder i deres Operationsavdeling
 • Hjelpe og bistå senior konsulentene innen løsninger som Firewall, VPN, Wireless LAN, Sikkerhets- og Sonedesign, VLAN, SDWAN, NAC, IAM, etc

Vi søker deg som

 • Har høyere utdannelse innen IT eller dataingeniør
 • Har kunnskap innen nettverk og sikkerhet
 • Kan norsk flytende både muntlig og skriftlig

Det er en stor fordel om du:

 • Kjenner skyløsninger som Azure, AWS og GCS
 • Har kompetanse på Identity and Access Management
 • Har kjennskap til produsenter som Aruba, Fortinet, Cisco, Palo Alto, Checkpoint og Microsoft

Som person er du:

 • Samarbeidsvillig
 • Selvstendig
 • Ansvarsfull

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid, fast ansattelse hos Move
 • Plassering: Akerselva Atrium, Chr. Krohgs gate 16 i Oslo.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte meg
 • Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Move er en mellomstor virksomhet med spisskompetanse innen IT-infrastruktur. De leverer en rekke IT-tjenester til både offentlige og private kunder, der de fungerer som både systemintegrator, konsulentselskap og uavhengig driftspartner. De er et selskap i sterk vekst som med sin spisskompetanse leverer en høy grad av profesjonalitet og kvalitet. Les mer om selskapet her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen