Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Selgende prosjektleder søkes til Pecto Media!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
16.01.2020
Gå til søknadsskjema

Er du i starten av din karriere og ønsker å utvikle deg innen B2B salg? Synes du i tillegg det er spennende å få muligheten til å reise og være med på å utvikle gode kundeforhold? Da kan dette være rett mulighet for deg!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Pecto Media ser Academic Work etter deres nye salgsressurser for stillingen som Selgende Prosjektleder. Som Selgende Prosjektleder vil du jobbe med å videreutvikle selskapets fordelsprogram mellom idrettslag og det lokale næringslivet. Her vil ditt ansvarsområdet være knyttet til å kontakte det lokale næringsliv, slik at tilbudet blir best og bredest mulig. Denne stillingen innebærer høy reiseaktivitet, og du må trives med å være på farten – alt av reiseutgifter vil selvfølgelig bli dekket. Du vil drive salgsaktiviteter ut mot lokale næringsliv på hele Østlandet og langs kystlinjen opp til Trøndelag. Her vil en leasingbil stilles til disposisjon på Østlandet eller så vil en leiebil stå klar på flyplassen for deg, hvis du skal tilbringe et par dager på Vestlandet.

I denne stillingen vil du konkret jobbe med kalenderen Pecto Media lager som videre selges av idrettsklubbene, og du vil jobbe med å skaffe annonsører til den. Dermed vil du ha en aktiv hverdag med mye kontakt med det lokale næringslivet.

Som ny i rollen vil du gå gjennom et tre ukers introduksjons-/opplæringsprogram som tar sikte på å gi deg en best mulig start på din salgskarriere i Pecto Media. Den første uken vil bestå av en generell introduksjon til selskapet og salgsprosessen, før uke to vil dreie seg om sambesøk med andre selgere i Pecto Media. Den tredje vil du omsette all teori til praksis, med aktiv coaching fra din nærmeste leder.

Arbeidsoppgaver

Som Selgende Prosjektleder vil ditt overordna mål være å oppsøke lokale næringsliv i ditt ansvarsområde, for å forhandle frem gode avtale. Helt konkret innebærer det følgende arbeidsoppgaver:

  • Gjøre grundig forarbeid i forkant av jobbreiser til f.eks Bergen, med å kartlegge aktuelle selskaper.
  • Gjennomføre salgsmøter hos potensielle samarbeidspartnere og oppfølging i etterkant
  • Kvalitetssikre kalenderen og sørge for en effektiv og økonomisk drift av den.

Vi søker deg som

I denne rollen ser vi etter deg som vil gå en veldig bra salgsskole og legge et godt grunnlag for din videre salgskarriere. Vi vil selektere på de personlige egenskapene nevnt nedenfor, men det er allikevel noen minimumskrav som må oppfylles for å være aktuell:

  • Svært god i norsk, muntlig og skriftlig
  • Førerkort klasse B manuelt gir
  • Kan vise til arbeidserfaring hvor kundebehandling har vært sentralt, med fokus på salg eller mersalg

Som Selgende Prosjektleder ser vi etter deg som trigges av å jobbe mot mål og evner jobbe selvstendig mot disse, da du i stor grad vil måtte vil styre din egen arbeidsdag. Videre ser vi etter deg som tør å gå utenfor din egen komfortsone, for å utvikle deg selv og nå bedre resultater. Samtidig vil du ha mye parallelle aktiviteter gående samtidig, så det er helt avgjørende med god struktur. I denne rekrutteringsprosessen vil vi selektere utifra følgende egenskaper; strukturert selvstendig og resultatorientert.

Annet:

  • Søknader behandles fortløpende, så vi anbefaler at du søker så fort som mulig. Det betyr at vi vil ta ned annonsen så fort vi har gått videre med aktuelle kandidater.
  • Søknadsfrist: 16.01.2020.
  • Har du spørsmål til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med oss på kandidat@academicwork.no

Informasjon om bedriften

Pecto Media AS er et datterselskap av European Loyalty System og har som visjon å være markedsledene på utvikling og drift av fordelssystemer. De leverer dugnadsprodukter (lokale fordelskort) til enkle idrettslag og større idrettsklubber sør for Trøndelag. De tilbyr risikofri dugnad til alle deres samarbeidspartnere. Fordelskortene (Enjoy Bonusguiden) gir forbrukerne 15-30% rabatt hos kjente og lokale butikker. De er totalt 60 ansatte med drift i Norge, Sverige og Danmark. Salgsavdelingen består per i dag av 3 andre selgere og en Salgssjef, men etter denne rekrutteringen er målet å ha fire nye salgsressurser med på laget.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen