Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vi søker tekniker med snarlig oppstart!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

På vegne av en av våre største kunde og deres avdeling i Trondheim ser vi etter teknikkere. Har du interesse for IT og teknologi, kan dette være stillingen for deg!

Informasjon om stillingen

I moderne lokaler på Sluppen finner du kunden som er Nordens største leverandør av IT-utstyr. Nå ser de etter deg som har interesse for IT og ønsker en fulltidsstilling, med oppstart 1 november.

Dine arbeidsoppgaver vil være å bistå med utkjøring og klargjøring av IT-utstyr til kunder. Dette innebærer at du er ansikt utad og må yte god kundeservice. Du vil møte varierte problemstillinger og kunden i andre enden er avhengig av deg for å få flyt i sin arbeidshverdag. Arbeidsdagen vil være fra 8-16 og lengden på oppdraget har til å begynne med en lengde på ca. 5 måneder.

Vi søker deg som

  • Har førerkort klasse B
  • Har interesse for IT
  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk, både skriftlig og muntlig

Til denne stillingen er det svært få absolutte krav, da vi ser etter deg med de rette personlige egenskapene! Vi ser etter deg som er imøtekommende og serviceinnstilt mot andre mennesker. Som person viser du engasjement og liker samarbeid, men jobber også gjerne selvstendig. Du overgår kundens forventning gjennom kommunikasjon, og finner løsninger på behov og problemer. I tillegg er det viktig at du kan starte 1 november.

Annen informasjon:

  • Omfang: Fulltid
  • Oppstart: Januar
  • Sted: Trondheim
  • Søknadsfrist: Vi tar en fortløpende vurdering av aktuelle kandidater, noe som betyr at annonsen vil bli tatt ned når vi mener vi har tilstrekkelig med kandidater. Søk derfor med det samme om stillingen er interessant for deg da dette er et hastebehov.
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen