Javautvikler i et sterkt fagmiljø med høy trivsel

Oppdragsgiver: Knowit

Knowit er et konsulentselskap som skaper unike kundeverdier gjennom å tilby digitale og grenseoverskridende leveranser fra tre forretningsområder: Experience, Insight og Solutions. Det er evnen til å kombinere kompetanse innen design og kommunikasjon, management consulting og IT som skiller oss fra andre konsulentfirmaer. Vår kultur preges av åpenhet, forståelse for kundens forretninger, høy spesialistkompetanse og en vilje til å utvikles kontinuerlig. Knowit har i dag ca. 2400 ansatte i fem land: Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Bergen
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Hvem er vi?

Vi i Knowit Consulting Bergen er en gjeng med faglig dyktige og sosialt engasjerte mennesker som brenner for det vi holder på med. Vi jobber i store prosjekter, har stor påvirkningskraft og er ofte i sentrale stillinger ute hos kundene våre. Vi inkluderes i de faglige nettverkene hos kundene, og vi er en del av det faglige miljøet hos Knowit. Vi lærer og oppdaterer oss kontinuerlig via kurs, sertifiseringer, fagsamlinger og konferanser. Hos oss blir du en del av et sterkt fagmiljø, en kjekk og sosial gjeng, og ikke minst får sjansen til å jobbe med spennende oppdrag!

Hvem er du?

Vi ser etter deg med erfaring og sterk kompetanse på Javautvikling. Du brenner for det du holder på med, er fremoverlent, nysgjerrig, liker å lære, dele kunnskap, og er en som tør å utfordre både deg selv og omgivelsene.

Kvalifikasjoner

  • Du tar ansvar og gjør egne valg som skaper gode løsninger.
  • Du er stolt av, og deler gjerne, din gode fagkompetanse med kollegaer, men er langt fra utlært.
  • Du har allerede 1-5 års erfaring med Javautvikling.
  • Du har kjennskap til relasjonsdatabaser (som Oracle).
  • Du har høyere utdanning, gjerne bachelor- eller mastergrad.
  • Du har gode kommunikasjonsevner i både norsk og engelsk


I tillegg til å ha en passende faglig profil, så trenger våre konsulenter egenskaper som gjør at de kan snakke med ulike mennesker i ulike roller, f.eks. en styringsgruppe, en prosjektleder, en tester eller arkitekt, folk som jobber med drift og forvaltning, samt med sluttbrukere. Arbeidsspråket vårt er norsk, så det må du beherske svært godt både skriftlig og muntlig, i tillegg til engelsk.


Hva kan vi tilby?

Knowit har et sterkt fokus på faglig utvikling og trivsel. Hos oss blir du en del av et inkluderende og aktivt sosialt miljø bestående av dyktige og inspirerende kollegaer innenfor utvikling, test og prosjektledelse. Du vil få store muligheter til kontinuerlig kompetanseheving gjennom sertifisering, kurs, konferanser, interne fagkvelder og ikke minst relevante kundeoppdrag.

Som konsulent hos Knowit vil du få delta i spennende prosjekter for flere av Norges største og mest anerkjente kunder.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og pensjonsordninger og har gode helse- og forsikringsordninger.

Høres dette interessant ut?

Send oss en søknad med din CV. Ta evt. kontakt med Morten Risnes Engelsen på telefon 48 88 98 78 for en uforpliktende samtale.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen