Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Prosjektleder for IT-prosjekter på Sørlandet

Oppdragsgiver: Knowit

Knowit er et konsulentselskap som skaper unike kundeverdier gjennom å tilby digitale og grenseoverskridende leveranser fra tre forretningsområder: Experience, Insight og Solutions. Det er evnen til å kombinere kompetanse innen design og kommunikasjon, management consulting og IT som skiller oss fra andre konsulentfirmaer. Vår kultur preges av åpenhet, forståelse for kundens forretninger, høy spesialistkompetanse og en vilje til å utvikles kontinuerlig. Knowit har i dag ca. 2400 ansatte i fem land: Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Kristiansand
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Knowit Sør er et konsulenthus med fokus på konsulentene! Hos oss står trivsel, faglig utvikling, mulighet for å utgjøre en forskjell og samhold i høysetet. Vi er stolte av at våre ansatte gir tilbakemelding om at det er akkurat dette som gjør Knowit Sør til en foretrukket arbeidsgiver. Vi har lyktes med å skape en vinnende kultur med en sammenspleiset og faglig sterk gjeng i et robust og trygt selskap. Nå er vi klare for å ta sats og invitere med oss flere faglig motiverte medarbeidere som ønsker å arbeide med de store og viktige oppdragene på Sørlandet.

Er du en dyktig prosjektleder som ønsker å være en del av et motiverende, lekent og utforskende miljø så kan det være muligheter for deg i Knowit sin virksomhet på Sørlandet.

Du vil jobbe i noen av landsdelens og landets mest spennende og viktige prosjekter og være en del av et raust og godt miljø hvor du får anledning til å videreutvikle deg!

Du lar deg inspirere av å skape nye løsninger og å lede prosjekter som betyr noe for samfunnet vi lever i. Du liker å ha et høyt faglig fokus, trives med å jobbe i uformelle omgivelser, liker korte beslutningsveier og har lyst til å være med å påvirke retningen til selskapet du jobber i.

Du bør ha relevant høyere utdanning på bachelor-nivå.

Du har dokumentert erfaring som prosjektleder og har gjerne relevant sertifisering som Prince2, PMI eller liknende.

Du er en dyktig og ryddig prosjektleder med evne til å skape resultater i et godt samarbeidsklima i prosjektgruppe og mot kunder og interessenter.

Du er nysgjerrig på hvordan teknologien kan utnyttes til å lage digitale løsninger som er til det gode for menneske og samfunn.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsvilkår med overskuddsdeling.

Du blir med i vårt Myldr-konsept med en fast dag i måneden med egenutvikling.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen