Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

SEO Konsulent

Oppdragsgiver: Knowit

Knowit er et konsulentselskap som skaper unike kundeverdier gjennom å tilby digitale og grenseoverskridende leveranser fra tre forretningsområder: Experience, Insight og Solutions. Det er evnen til å kombinere kompetanse innen design og kommunikasjon, management consulting og IT som skiller oss fra andre konsulentfirmaer. Vår kultur preges av åpenhet, forståelse for kundens forretninger, høy spesialistkompetanse og en vilje til å utvikles kontinuerlig. Knowit har i dag ca. 2400 ansatte i fem land: Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi trenger flere dyktige fagpersoner til å jobbe med datadrevet kundeopplevelse, og søker deg som vet hvilke potensiale det er i organisk søk og som brenner for å øke tilgjengeligheten og brukervennligheten gjennom SEO.

Du vil jobbe i et tverrfaglig team som drives av å utnytte muligheter innen søk og performance for en spennende kundeportefølje. Sammen med flere enn 100 dyktige kolleger her i Oslo vil du jobbe mot å posisjonere Knowit Experience som best i byen innen datadrevet kundeopplevelse.

Teamet inngår i Marketing avdelingen som jobber tett sammen med fagavdelingene innen design og utvikling. Du vil få plass i et analytisk og kreativt miljø med stort fokus på fag og folk, hvor vi heier på hverandre for å få til de beste løsningene for våre kunder.

Sammen med oss har du lyst til å skape et bærekraftig og menneskelig samfunn gjennom digitalisering og innovasjon

Hva ser vi etter?

Vi er på utkikk etter deg som har god erfaring og kompetanse innen SEO og webanalyse. Du har kontroll over teknisk søkemotoroptimalisering, samtidig som du kan sette opp SEO- strategi og kontinuerlig arbeide for å skape verdi for kundene.

Du vil være ansvarlig for dine egne kundeforhold og videreutvikle disse. Hos oss er alle ansvarlige for at kundene er fornøyde og får god verdi for våre leveranser. Du er genuint opptatt av å skape resultater, og vet at digitale aktiviteter alltid burde måles.

Dine arbeidsoppgaver vil bestå av:

 • Jobbe i tverrfaglige team i webprosjekter for å ivareta SEO.
 • Løpende kundekontakt, rådgivning og oppfølging av prosjekter.
 • Produsere analyser med fokus på søkeord, konkurrenter og e-handel.
 • Se mulighetene til fantastiske leveranser gjennom å utnytte våre eksperter innen utvikling, marketing og design.
 • Kunnskaps-deling gjennom workshops, blogging og seminarer.


Ønskede kvalifikasjoner:

 • Du er lidenskapelig opptatt av søk og konverteringer
 • Relevant høyere utdannelse innen markedsføring, kommunikasjon og teknologi.
 • 2- 5 års erfaring med søkemotoroptimalisering
 • Du har god kjennskap til verktøy som Google Analytics, SearchMetrics, Search Console, Sitebulb og Majestic
 • Evne og lyst til å jobbe med flere parallelle kundeprosjekter.


Vi tilbyr:

 • Et av bransjens hyggeligste, og mest kompetente byråer.
 • En omfattende portefølje med spennende kunder som satser digitalt.
 • Fokus på faglig utvikling.
 • Konkurransedyktige betingelser.
 • Mange highfives fra kollegaer som heier på hverandre.
 • Interessante kunder og hyggelig arbeidsmiljø i flunkende nye lokaler i Sundtkvartalet sentralt i Oslo.


Har du spørsmål eller bare vil slå av en prat om stillingen så ta gjerne direkte kontakt med leder for marketingavdelingen i Knowit;

Lars Erik Austad – tlf 92845288 eller e-post: larserik@knowit.no

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen