Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Teknisk support til OneCo!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du nyutdannet eller i starten av din karriere, og har en teknisk forståelse for datasenter og overvåkning? Har du i tillegg en interesse for nettverkselementer? Da kan dette være muligheten for deg!

Informasjon om stillingen

OneCo er i stadig vekst og søker nå etter fire nyutdannede ressurser som vil overvåke servere. Sammen med tre andre vil du være ansvarlig for å overvåke alarmer og hendelser fra datasenteroperasjoner, plattformoperasjoner og VNF operasjonslag. Du vil utføre konsekvensanalyser ved å bruke forhåndsdefinerte prosedyrer for respons på alarmer eller uforutsette hendelser og opprette hendelsesrapporter.

Grunnet krav til sikkerhetsklarering er det ønskelig å ha teamet på plass så snart som mulig. Opplæring vil foregå i slutten av mars frem til prosjektstart 1. april 2020.

Hvorfor starte hos OneCo:

 • Du får god opplæring
 • Det er store muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Du møter en utfordrende og varierende hverdag
 • Du blir del av et team med dyktige og motiverte arbeidstakere
 • Du jobber i en spennende organisasjon i vekst med fokus på konkrete mål og strategiarbeid
 • Du blir del av en organisasjon med stort engasjement, faglig dyktighet og pliktoppfyllende medarbeidere

Arbeidsoppgaver

 • Utføre sanntidsovervåking av alle datasenteroperasjoner, plattformoperasjoner, VNF-operasjonsalarmer/hendelser
 • Følge prosedyrer for å isolere og videreføre operasjoner til 2. og 3.linje
 • Filtrere datasenteroperasjoner, plattformoperasjoner, VNF-operasjonshendelser og bestem positive, negative, falske positive, falske negative (alarmer og hendelser)
 • Benytte standardiserte handlinger for å besvare operasjonshenvendelser, som blant annet innebærer bekreftelse av alarmklarering, alarmkorrelasjon og opprettelse av problemrapport
 • Identifisere områder for videre undersøkelse, forbedring og/eller korreksjon basert på rapporterte beregninger
 • Kontinuerlig arbeid med identifisering av forbedringspotensial

Vi søker deg som

 • Med fordel har høyere utdanning som ingeniør eller innen IT
 • Har teknisk forståelse for datasentre, overvåkning og en interesse for nettverkselementer
 • Har god systemforståelse, samt forståelse for det teletekniske og core nettverk
 • Kan sikkerhetsklareres
 • Kommuniserer svært godt på et skandinavisk språk og engelsk, både muntlig og skriftlig, da det er viktig med tydelig og god dialog med kunder og leverandører

Som person er du:

 • Systematisk og analytisk
 • Tålmodig og stresstolerant

Du er ikke redd for å ta i et tak og følger opp til jobben er gjort. Samtidig arbeider du strukturert i en travel hverdag, har et øye for detaljer og evner å raskt finne smarte løsninger. Da OneCo er i stor vekst, er det viktig at du er fremoverlent, med et ønske om å tilegne deg faglig tyngde. Høres dette ut som deg? Da gleder vi oss til å bli bedre kjent med deg gjennom din CV og søknad!

Annen informasjon:

Søknadsfrist: Snarest, men ikke senere enn 20. januar 2020
Oppstart: Mars / April 2020
Omfang: Heltid, 6 måneder, med mulighet for forlengelse
Arbeidstider: Skiftordning ut fra vaktplan. Det er forespeilet én nattevakt hver 4. uke.
Arbeidsgiver Academic Work

Sted: Oslo
Denne prosessen håndteres av Academic Work og OneCo ønsker at alle henvendelser går til Academic Work. Vi ønsker at du søker via din profil, men har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på teknologi@academicwork.no.

Søk på stillingen ved å klikke på Søk her! nedenfor. Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp.

Informasjon om bedriften

OneCo ble etablert i 2011 med en ambisjon om å skape et Nordisk industrieventyr med kjerneaktiviteter innen elektro og automasjon. OneCo har nå realisert denne ambisjonen. Vi er 2.200 medarbeidere, har en ordrereserve på 6,5 milliarder, er lokalisert i stort sett hele Norge og kommer i år til å omsette for 3,4 milliarder. Vi har imidlertid ingen planer om å si oss fornøyd med dette. Vi vil fortsette å vokse og har en forventning om en årlig omsetning på 5 milliarder ila. 2021.

OneCo er overbevist om at det grønne skiftet og den økte digitaliseringen vil påvirke våre markeder i betydelig grad. OneCo har derfor besluttet å ta en ledende rolle i denne omstillingen. Vi mener en slik omstilling vil komme i alle sektorer og påvirke våre liv i betydelig grad. Produksjon, distribusjon og bruk av energi og produkter må foregå på en vesentlig mer klimavennlig måte. For å nå dette må det tas i bruk innovativ teknologi som fornyer, forenkler og forbedrer verdiskapningen på en bærekraftig måte

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen