Frontend lead – adamsmatkasse.no

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

GodtlevertGruppen er Nordens ledende matkasse-aktør med kjente merkevarer som Godtlevert.no, Adamsmatkasse.no og Linasmatkasse.se.

Vi som jobber aktivt med å disruptere daglivarebransjen med nyskapende middagsprodukter og friksjonsfrie brukeropplevelser. Med bruk av teknologi og store mengder data optimaliserer og effektiviserer vi produktet vårt, som gir kunden en bedre og enklere middagshverdag.

Vår unike forretningsmodell og smarte planleggingsteknologi gjør at vi kan levere middager til over 30 000 familier i uken med tilnærmet null i matsvinn. Sammen skaper vi fantastiske middagsopplevelser, samtidig som vi reduserer avtrykket dagligvaren har på miljøet.

Vil du bli med å påvirke dagligvarebransjen i riktig retning? I Godtlevertgruppen finner du samholdet og farten til et lite gründerselskap, med mulighetene i et stort konsern.

Som Frontend-lead for Adams Matkasse blir du en del av vårt teknologi- og tjenesteteam med kontor ved Mathallen i Oslo.

Du vil sitte i sentrum av utviklingen for et av våre mest spennende produkter, og jobbe tett med dyktige mennesker innen utvikling, design, analyse og data science.

Med daglige release-sykluser på en helt API-drevet frontendplatform, har vi store ambisjoner for det digitale produktet vårt. Du får muligheten til å ta avgjørelsen for hvordan du ønsker å håndtere implementering, gjennomføring og ferdigstilling på Adams Matkasse.

Du vil være ansvarlig for

 • Hele utviklingen av koden bak Adamsmatkasse.no i frontend-laget
 • At frontenden reflekterer produkt- og tjenestelogikken korrekt
 • Planlegge og gjennomføre backlog, og sprintplanlegging med en dedikert produkteier
 • Kvalitetssikring av deploy-løpet fra test til produksjon
 • Å sikre at vi ligger i forkant med bruk av ny teknologi som skaper bedre kundeopplevelser og smarte løsninger


Vi ser etter deg som

 • Har jobbet med React.js og Redux i større prosjekter
 • Har god kontroll på håndtering av kompleks dataflyt og states i frontend-prosjekter
 • Liker å håndtere UI med mye logikk, fordi du vet at det er få andre som virkelig gjør dette på en elegant og effektiv måte
 • Har jobbet med Git og ønsker å håndtere deploy av kode fra utvikling til produksjon
 • Har erfaring med testrammeverk og integrasjonstester, eller ønsker å styrke deg på dette feltet
 • Kan jobbe selvstendig, passe din egen tid og ta ansvar for håndtering av oppgaver fra start til slutt


Kvalifikasjoner

 • 2–5 års erfaring innen frontend
 • Snakker JavaScript flytende
 • Snakker et av de skandinaviske språkene flytende (skriftlig og muntlig)


Vi tilbyr

 • Kontorplass i flotte lokaler på Vulkan i Oslo, med blant annet Mathallen som nabo
 • Et sterkt fagmiljø med unge fremoverlente kollegaer som unner hverandre suksess (og mye god mat!)
 • Skreddersydd utviklingsplan ved oppstart
 • Konkurransedyktige vilkår
 • Mulighet til å velge arbeidsverktøy selv (Mac, PC, Linux)


Hvis du har lyst til å lese mer om hvordan vi jobber med digital produkt- og tjenesteutvikling og hvordan det er å jobbe hos oss? Les mer på godtlevert.no/side/om-oss eller våre medium-artikler eller ta kontakt med vår rekrutteringpartner Capus AS ved Senior Rådgiver Per Haakon Flottorp på phf@capus.no

Om arbeidsgiveren

GodtlevertGruppen AS er Norges største leverandør av matkasser, og består av Godtlevert og Adams Matkasse. I lyse kontorer på Vulkan, nabo med Mathallen, jobber vi med å planlegge og levere smaksrike og sunne kvalitetsmiddager. Vårt mål er å gjøre hverdagen enklere ved å hjelpe våre kunder med matinnkjøp og middagsplanlegging. Vi jobber med mange fantastiske småleverandører, og takket være det direkte samarbeidet med dem, kan vi tilby en god måte å få middagen på bordet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen