Engagement Manager Bergen

Oppdragsgiver: Capgemini AS

Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med over 200 000 ansatte i mer enn 40 land. I 2018 rapporterte konsernet en omsetning på 13,2 milliarder Euro. Besøk oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Bergen
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
03.05.2020
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Capgemini Norge AS

Din rolle

Du får arbeide operativt mot flere kunder. Du vil ha ansvar for å lede leveranser, mennesker, samt sikre fremdrift, engasjere og veilede medarbeidere både internt og hos kunde på veien mot felles mål. Både mennesker og teknologi står i sentrum. Oppdrag kan variere i kompleksitet, størrelse og varighet - fra mindre operasjoner til store programmer, strategiske porteføljer, serviceavtaler og transformasjoner som kan pågå over flere år. Du vil bidra aktivt til kundeutvikling. Hos oss legger vi vekt på å tilpasse faglig utvikling for den enkelte. Capgemini har mange flinke kolleger og vi lever av kunnskap og det å være dyktig på endring. Du blir en del av et kunnskapsmiljø i tetsjiktet i global sammenheng.

Dine kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har enten solid erfaring fra eller et brennende ønske om å utvikle deg innen: - Porteføljestyring, programledelse, prosjektledelse - Serviceledelse - Transisjonsledelse - Innovasjon og transformasjonsledelse - Smidige produktutviklingsrammeverk og -metodikker - Endringsledelse og prosessforbedring - Informasjonssikkerhetsarbeid - Anskaffelses- og innføringsprosjekter - fra behovsanalyse, kravspesifisering og forhandlinger til kontrakts- og leverandørstyring, innføring og overføring til drift og forvaltning. Du har Bachelor eller høyere utdanning innen økonomi, media eller tekniske fag. Relevante sertifiseringer, som for eksempel PRINCE2, PMI, LEAN, TOGAF, ARCHIMATE og ITIL, blir vurdert fordelaktig. Vi er interesserte i din historie og dine valg. Fortell oss hvem du er, hvordan du tenker og hva du tenker at vi kan få til sammen i fremtiden.

Hos oss får du

Du får jobbe med motiverte kolleger og sterke, aktive fagmiljøer på tvers av ulike felt, teknologier og disipliner. Med lagånd, åpenhet og respekt for hverandre skaper vi de beste forutsetninger for å lykkes. I Capgemini har vi stor vekt på likestilling og vi ønsker oss derfor gjerne flere kvinner i bransjen, samt i ledende stillinger. Blant annet har Capgemini eget nettverk for women@capgemini med en rekke spennende initiativer pågående. Vi legger til rette for fleksible arbeidsordninger og et hyggelig arbeidsmiljø hvor du med stor frihet kan påvirke din egen karriere og utvikling. For å holde deg oppdatert innen ditt fagområde legger vi til rette for karriereplanlegging, sertifiseringer, metodeopplæring og deltakelse i faggrupper og kurs. Noen ting skal bare finnes, som for eksempel gode pensjons-og helseforsikringsordninger. Videre ønsker vi å legge til rette for at du kan nyte det gode liv også utenfor jobb. Capgemini har firmahytter for sine ansatte, subsidiert treningsavgift, sosiale- og sportslige arrangementer, for å nevne noe. Du blir en del av et internasjonalt nettverk i en av verdens største kunnskapsbedrifter. Fra Norge og Bergen vil du ha muligheten til å jobbe på tvers av landegrenser, sammen med vår ekspertise i andre land. Velkommen til et univers av muligheter.

Er du interessert?

Dersom du synes dette virker interessant, send inn søknad. Eventuelt kan du gjerne kontakte Inger Lise Blikø på telefon 959 18 102 eller epost inger-lise.bliko@capgemini.com for en uforpliktende prat, videre avtaler og informasjon om stillingen. Vi har tenkt å fortsette å bygge og styrke et allerede solid lag.

Om arbeidsgiveren

Engagement management er en global funksjon i Capgemini Group med mer enn 8000 og økende antall ansatte knyttet til fagområdet. En Engagement manager utvikler seg og har ekspertise innenfor feltene:


1. Prosjekt, program og porteføljestyring


2. Serviceledelse (hvordan skape, etablere og drifte service og tjenester i en teknologidrevet organisasjon)


3. Transisjonsledelse (hvordan flytte mennesker, funksjoner og systemer fra A til B)


4. Innovasjon og transformasjonledelse. Den Digitale Reisen, Business design, lede implementering av nyskapning. Fra digitalisering til transformasjon


I Capgemini Bergen har vi et Engagement management team hvor vi driver med lagarbeid, gjør hverandre gode, vi trener og gjennom det skaper vi et av de beste lagene som holder seg i tet og i toppen år etter år. Vi har også fokus på miljø, enkeltmennesket og 360 graders perspektivet i forhold til hva som legger forholdene til rette for prestasjon. Som Engagement Manager arbeider man med interessante oppdrag i sektorer som offentlig, helse, olje, gass, energi, media, shipping, telecom, forsikring, bank og finans. Vi arbeider også i tett samarbeid med våre andre team som f.eks Innovasjon, Rådgivning, Test, Process Excellence&RPA, Cloud, Insights&Data og Software Engineering&Architecture. Sammen med kundene deltar vi i tverrfaglige team der målet er å lykkes med den Digitale Reisen når man skal skape fremtidens organisasjoner. Det handler om å gå fra digitalisering til transformasjon. Vi er snart 100 kollegaer i Bergen - kanskje vil du bli den neste?

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen