Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ute etter spennende muligheter innen digital transformasjon?

Oppdragsgiver: Capgemini AS

Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med over 200 000 ansatte i mer enn 40 land. I 2018 rapporterte konsernet en omsetning på 13,2 milliarder Euro. Besøk oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Bergen
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
18.02.2020
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Capgemini Norge AS

Digital Transformation & Advisory Consultant

Capgemini søker erfarne kollegaer til vårt Digital Transformation & Advisory-team

Capgemini er en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon. Vi hjelper kunder å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Som konsulent i Capgemini blir du del av et selskap i stadig vekst, og får muligheten til å jobbe med de største trendene innen teknologi.


Hvilke fagområder kan du jobbe med?
Våre store og små prosjektteam har bred kompetanse i digitaliseringsprosessen fra start til slutt. Digital Transformation & Advisory bistår med arbeid innen strategiutvikling, management consulting, digital innovasjon og rådgivning, transformasjonsprosesser og endringsledelse. Bergenskontoret teller over 80 ansatte og hos oss vil du få jobbe med spennende og utfordrende prosjekter på tvers av våre fagmiljø, hos de største selskapene i Norge. Vi jobber tett med våre kunder for å løse forretningsmessige utfordringer.


Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som er nysgjerrig på nye mennesker og utfordringer, og som liker å finne gode løsninger sammen med andre. Du er opptatt av å skape verdier, og du er interessert i å hjelpe våre kunder med utfordringene de møter i hverdagen. Vi er et aktivt og levende miljø med faglig tyngde og hyggelige mennesker som liker å dele kompetanse og utveksle erfaring. Du vil få mulighet til faglig utvikling blant dyktige kollegaer, tilbud om kompetanseutvikling og interessante oppgaver i et inspirerende miljø.


Her er det du bør ha:

 • Minimum fem års erfaring fra IT- og forretningsrådgivning
 • Mastergrad innen IT, økonomi eller ingeniørfag med gode akademiske resultater
 • Sterk muntlig og skriftlig fremstillingsevne (norsk og engelsk)


Som person er du:

 • Analytisk og løsningsorientert
 • Initiativrik og liker å ta eierskap til oppgaver og prosesser
 • God på gjennomføring
 • Fleksibel og serviceinnstilt
 • Interessert i teknologi og nye metoder
 • En god lagspiller

Vi vektlegger også utenomfaglig engasjement og internasjonal erfaring fra studietiden når vi vurderer søknader.


Hos oss får du

 • Være en del av et aktivt og sterkt fagmiljø med mye entusiasme og glød i et av verdens ledende IT-selskap
 • Være med å skape spennende prosjekter hos et bredt spekter av kunder
 • Hyggelig og åpent arbeidsmiljø
 • Muligheter til å jobbe med det du brenner for. Vi har sterkt fokus på faglig og personlig utvikling
 • Du får være med i et solid miljø i sterk vekst

Vi sørger for at du får konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger, tilgang til bedriftshytter og andre goder. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til våre helt nye lokaler i hjertet av Bergen sentrum.

 

Er du nysgjerrig på oss?
Vi oppfordrer deg til å ringe Christian Skjelbred, Head of Digital Transformation & Advisory Bergen, på telefon 40 85 85 88 (eller e-post til christian.skjelbred@capgemini.com) hvis du har spørsmål om stillingen.

Er du egentlig ikke på jakt etter jobb, men har lyst til å konfidensielt og uforpliktende komme i kontakt med oss, ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Carita Haydamous på telefon 982 95 173 eller e-post carita.haydamous@capgemini.com.

Legg ved CV, søknad, karakterutskrift og eventuelle attester.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen