Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Markedsføringsstudent på jakt etter relevant erfaring?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

På vegne av vår samarbeidspartner, Winorg, er vi på jakt etter en markedsføringsstudent som ligger litt "foran" pensum. Du har over gjennomsnittet innsikt i Facebook, LinkedIn og Google som markedsføringsarenaer. Du er sulten på å lære, men har noe å bringe til bordet.

Informasjon om stillingen

I dag er det ingen stillinger på kontoret som er dedikert til digital markedsføring, dette skal du forandre. Du vil jobbe proaktivt med å lage markedsføringskampanjer, analysere data og øke markedets kjennskap til Winorg. Ettersom du er student vil du også ha en fleksibel arbeidshverdag, og du har muligheten til å jobbe fast en dag i uken eller to halve dager ved behov. Det er også fleksitid på kontoret med kjernetid mellom 09:00-15:00.

Produktet Winorg leverer skybaserte digitale systemer og verktøy organisasjoner kan bruke for å opprettholde kontroll på medlemmer, givere og interessenter. En komplett CRM løsning. For å sjekke ut noen av kundene deres kan du ta en titt her: https://www.winorg.no/kundeopplevelsen/

Du vil tre inn i et uformelt og åpent arbeidsmiljø i Oslo Sentrum. Med åpent kontorlandskap, godt arbeidsmiljø og en nær relasjon til kundene får alle som jobber hos Winorg en eierskapsfølelse for bedriften.

Arbeidsoppgaver

 • Administere websider, nyhetsbrev (i APSIS), Facebook-annonsering, LinkedIn-annonsering og kommende aktuelle arenaer for markedsføring.
 • Planlegge kampanjer og posting i alle de forskjellige sosiale kanalene.
 • Ha det overordnede ansvaret for oppsettet av kampanjene, du skal ha et øye for detaljer.
 • Analysere data som kommer igjen fra kampanjene, finne ut hva som funker og ikke funker for så å velge hva man skal prioritere videre.
 • Produsere innhold og lage content til nettsiden i tillegg til de sosiale kanalene.

Vi søker deg som

 • Er student innen bachelor eller master i digital markedsføring eller lignende, og har gjerne vært der et år eller to
 • Gjerne har vært i verv, eller medlem av en organisasjon enten på fritid eller gjennom skolen
 • Har praktisk erfaring med hvordan man bruker sosiale medier for å nå kunder
 • Har god formuleringsevne både på norsk og engelsk skriftlig og muntlig

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: Deltid
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Winorg har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Winorg har eksistert som en av de ledende leverandører av medlemssystem og giversystem siden 1997, og har med dette bygget opp en helt unik kompetanse på organisasjoners egenart, behov for løsninger og krav til sine leverandører og samarbeidspartnere.

Siden den gang har de bygget et unikt firma med en herlig blanding av dyktige og kreative medarbeidere. Hos de er det engasjement og entusiasme for gode løsninger, god service, kompetanse og innovativ utvikling som står i sentrum. I 2009 ble Winorg eget selskap, eid av de ansatte. De har bygget videre på våre grunnverdier, og det har preget både valg av nye kolleger og faglige satsningsområder. Siden den gang har de vokst med nesten 100%, utvidet sin stab, og ikke minst hatt fokus på nyutvikling og ny teknologi. I tillegg har Winorg blitt et betydelig kompetansehus. De er stolte over at de har mange dyktige rådgivere, som alle har lang fartstid i bransjen, har jobbet i organisasjoner selv, og som brenner for gode og effektive løsninger.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen