Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Trainee i Norsk Tipping

Oppdragsgiver: Norsk Tipping

Vi gir drømmen en sjanse. Hver dag oppfyller Norsk Tipping både store og små drømmer rundt omkring i det ganske land. Gjennom et ansvarlig og attraktivt spilltilbud har vi bidratt med over 100 milliarder kroner til gode samfunnsformål siden starten i 1948 – til glede for millioner av nordmenn. Balansegangen mellom overskudd og krav til sosial ansvarlighet plasserer Norsk Tippings virksomhet i skjæringspunktet mellom marked og myndighet, mellom butikk og politikk. Dette gjør det spennende å jobbe i Norsk Tipping sammen med 400 trivelige og kompetente medarbeidere innenfor et bredt spekter av fagområder

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Hamar
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
16.02.2020
Gå til søknadsskjema

Alle ønsker å få drømmene sine oppfylt, men ikke alle har tankesettet til å gjøre noe med det. Vi har det. Har du det? Gjennom unike kundeopplevelser og realisering av drømmer skal vi sammen bli enda viktigere for samfunnet og nye generasjoner. 

Du vil få oppgaver som å utfordre vedtatte sannheter i selskapet over en 15 måneders periode. Vi kommer til å legge vekt på personlig utvikling, læring og anvendelse av ditt fagfelt i hverdagen. Vi utfordrer deg til å være proaktiv og ta initiativ når du ser muligheter. Du avdekker muligheter og utfordringer i selskapet og løser dette gjennom kreativitet, originalitet og analytisk tekning. Du tilfører selskapet verdi med idéer som har betydning for samfunnet og hverdagen til det norske folk.   

Vi er et selskap i endring og hverdagen vår reflekteres av dette. Hver dag jobber vi med å bli enda mer smidig sammen, og mer tverrfaglig. Vi verdsetter mangfoldet og respekterer hverandres arbeidspreferanser. Det forventer vi at du gjør også.  

Oppstart av Trainee-programmet starter i september 2019, og det er mulighet for sommerjobb i forkant om det er ønskelig.

Vi skreddersyr programmet for hvert enkelt individ basert på kompetanse og arbeidspreferanser. 


Kvalifikasjoner du kan skryte av: 

  • Bakgrunn fra enten IT, spilldesign, innovasjon, markedsføring, analyse, forretningsutvikling, psykologi, sosialantropologi eller tjenestedesign.  
  • En relevant bachelorgrad, enda bedre med en mastergrad 
  • Liker utfordringer, ansvar og har stå-på-vilje  
  • Teamplayer som spiller andre gode 
  • Selvinnsikt og trygg på dine arbeidspreferanser 
  • Etterlever våre verdier dyktig, raus, ambisiøs, uredd og magisk (DRAUM) 


Noen punkter på det vi kan tilby:                                                                                           

  • Hyggelig og støttende miljø                                                       
  • En mentor i selskapet                                                                     
  • Eget trimrom og en rekke bedriftsidrettslag                                  
  • Muligheter for personlig utvikling   


Send oss gjerne  
din motivasjon for å jobbe i Norsk Tipping, CV og karakterutskrift, ev. prosjekter/portefølje som kan si noe om dine leveranser. 
Ta kontakt med khoa.huynh@norsk-tipping.no eller anne-merethe.kleven@norsk-tipping.no for mer informasjon.  
 

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen