Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du være med å videreutvikle vår Salesforce og Dynamics satsning?

Oppdragsgiver: Capgemini AS

Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med over 200 000 ansatte i mer enn 40 land. I 2018 rapporterte konsernet en omsetning på 13,2 milliarder Euro. Besøk oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Kråkerøy
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
31.01.2020
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Capgemini Norge AS

Vår CRM-avdeling i Fredrikstad opplever stor pågang fra markedet, og vi trenger flere kollegaer for å dekke alle behov. Capgemini Fredrikstad er et DevOps-senter bestående av 65 konsulenter som jobber med spennende prosjekter innen de fleste teknologier, med både nasjonale og internasjonale kunder. Vi har et unikt miljø - både faglig og sosialt – fundamentert på våre syv kjerneverdier: frihet, glede, lagånd, ydmykhet, tillit, vågemot og ærlighet. 

Ønsker du?

  • …å forstå og påvirke viktige prosesser ute hos kunde?
  • …å hjelpe våre kunder til å bruke riktig teknologi for å nå sine mål
  • …å jobbe i Norges - og verdens - ledende CRM-  og CX miljø (Gartner, 2019)
  • ..å diskutere dine meninger om prosess, metode og teknologi med dine kollegaer?
  • ..å jobbe i et kompetansemiljø som vil hjelpe deg med din karriere?
  • ..å utfordre dine ferdigheter sammen med noen av de beste i bransjen?
  • ..å ta ansvar og eierskap for gode løsninger for våre kunder?

 

Hvorfor velge Capgemini?
Når du blir en del av vårt team i Fredrikstad så vil du med en gang føle at du jobber sammen med dyktige kollegaer, i et godt sosialt og aktivt fagmiljø med mål om å bygge kompetanse, utforske nye teknologier og løsninger som vi kan introdusere til våre kunder.

Vi legger til rette for fleksible arbeidsordninger og et hyggelig arbeidsmiljø hvor du med stor frihet kan påvirke din egen karriere og utvikling. For å holde deg oppdatert innen ditt fagområde legger vi til rette for karriereplanlegging, sertifiseringer, metodeopplæring og deltakelse i faggrupper og kurs.

For oss er det grunnleggende at våre ansatte ivaretas og trives på jobb. Gode pensjons- og helseforsikringsordninger er derfor en selvfølge. Dessuten er det viktig for oss å tilrettelegge for at du har det fint i og utenfor jobb. Capgemini har firmahytter for sine ansatte, subsidiert treningsavgift, sosiale- og sportslige arrangementer, for å nevne noe.

Du blir en del av et internasjonalt nettverk i en av verdens største kunnskapsbedrifter. Fra Norge vil du ha muligheten til å jobbe på tvers av landegrenser, sammen med vår ekspertise i andre land.

 

Business Analysts

Vi søker etter deg som liker å løse utfordringer, og ønsker å delta i morsomme prosjekter med spennende og kjente kunder!  

Vi hjelper kundene våre med å digitalisere og effektivisere prosessene sine. I CRM-kontekst betyr det ofte at vi skal hjelpe de å selge mer, bli enda flinkere til å treffe kundene sine med riktig budskap i riktig kanal, og bli best på kundeservice og oppfølging! Både Dynamics og Salesforce har blitt store plattformer med mange muligheter, og vi opplever i større grad at kundene våre løfter forretningskritiske prosesser fra skreddersydde applikasjoner og inn i en av disse plattformene. Det krever at du som person holder deg oppdatert på mulighetene som finnes, slik at du blir en god sparringspartner for våre kunder.

Vi ønsker fortrinnsvis at du har erfaring fra Dynamics eller Salesforce. Like viktig er også din evne til å kunne forstå butikken til kunden, analysere behov og ønsker, i tilleg til å kunne foreslå løsninger som øker lønnsomheten, effektiviserer hverdagen og reduserer kostnadene til kundene våre.

Ved vårt kontor i Fredrikstad får du jobbe med mange dyktige rådgivere og utviklere med erfaring fra begge plattformene. Vi har mange spennende CRM-prosjekter både nasjonalt og internasjonalt, og det er kontinuerlig stor etterspørsel etter våre konsulenter og tjenester. Hos oss er det stor takhøyde og et godt etablert miljø for kunnskapsdeling. Vi drar lasset sammen som team og spiller hverandre gode.

 

Følg vår Instagramkonto @capgeminifredrikstad for å se hvordan det er hos oss!

Høres dette ut som noe for deg?

Vi oppfordrer deg til å ringe for en uforpliktende prat med Fredrik Torjusen på mobil: 944 98 443 eller e-post fredrik.torjusen@capgemini.com

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen