Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Lyst til å bygge samfunnskritiske skyløsninger og jobbe med disruptive prosjekter på nasjonalt nivå?

Oppdragsgiver: Capgemini AS

Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med over 200 000 ansatte i mer enn 40 land. I 2018 rapporterte konsernet en omsetning på 13,2 milliarder Euro. Besøk oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
31.01.2020
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Capgemini Norge AS

Cloud Platforms i Capgemini er et team i vekst med fokus på cloud arkitektur, DevOps Engineering og Cloud Operations. Vi bistår våre kunder med design, automatisering og drift av samfunnskritiske løsninger bygget på hybrid og public cloud. Teamet jobbet som del av større leveranser i Capgemini, hvor vi leverer fundamentet som våre prosjekter bygges på, og binder sammen utvikling og drift. Våre DevOps Engineers sørger for at livssyklusen til applikasjoner og plattformtjenester er ivaretatt på sømløst vis gjennom CI/CD, self-healing og automatisering.

Med høy fokus på sikkerhet og kvalitet, bruker vi det siste innen AI og maskinlæring til å avdekke avvik og sikkerhetsbrudd, og forutse kapasitetsbehov før de oppstår.

Vi ser etter deg som for brenner for fagområdet og tror du har følgende bakgrunn:

 • Fra 4 års erfaring med drift, forvaltning og utvikling
 • Fra 2 års erfaring innen DevOps
 • Bakgrunn innen drift av applikasjonsservere og databaser, SQL/NoSQL
 • Erfaring med drift og forvaltning av Linux-baserte miljøer
 • Erfaring innen én eller flere av følgende:
 • VMware vSphere, (Pivotal) Cloud Foundry, Concourse CI, Ansible/Puppet/Chef, Elastic Stack (ELK), Jira, Confluence, Bitbucket, Opsgenie, Jira Ops, Statuspage MySQL, MongoDB, RabbitMQ, Redis, AWS, Azure eller GCP
 • Erfaring med Infrastructure-as-Code (IaC) ARM, CloudFormation og/eller Terraform


Hva vil du gjøre?

Du kan forvente en bred rolle og stort spenn i arbeidsoppgaver. Du vil naturligvis dypdykke i automatisering av driftsoppgaver og rutiner. Du vil scripte i DevOps-sammenheng og jobbe med konfigurasjonsstyring, kontinuerlig integrasjon og deploying (CI/CD). Du vil være en viktig bidragsyter for å vurdere styrker og svakheter i løsninger og arkitektur fra et driftsperspektiv og fokusere på mikroservicearkitektur og skalerbar infrastruktur.


Hvorfor velge Capgemini?

Du får jobbe med motiverte kolleger og sterke, aktive fagmiljøer på tvers av ulike felt, teknologier og disipliner. Med lagånd, åpenhet og respekt for hverandre skaper vi de beste forutsetninger for å lykkes. Vi legger til rette for fleksible arbeidsordninger og et hyggelig arbeidsmiljø hvor du med stor frihet kan påvirke din egen karriere og utvikling. For å holde deg oppdatert innen ditt fagområde legger vi til rette for karriereplanlegging, sertifiseringer, metodeopplæring og deltakelse i faggrupper og kurs.

 

Vi tilbyr:

 • En sentral rolle med påvirkningskraft i et dyktig fagmiljø med attraktive kunder
 • Mulighet for å påvirke teknologistatsningen i selskapet
 • En attraktiv arbeidsplass i et av verdens største konsulentselskaper med over 240 000 ansatte fordelt på mer enn 40 land
 • Spennende prosjekter hos Norges største virksomheter innen offentlig og privat sektor
 • Fokus på kompetanseutvikling, med blant annet personlig karriereplanlegging, sertifiseringer, faggrupper og kurs både i Norge og gjennom Capgeminis eget universitet i Paris
 • Gode karrieremuligheter, med et aktivt fagmiljø på tvers av teknologier
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, inkludert privat helseforsikring
 • Gode foreldrepermisjonsordninger
 • Mange sosiale og sportslige tilbud
 • Firmahytter i Hemsedal, Hafjell, Trysil og Gaustablikk
 • Subsidiert treningsmedlemskap
 • En hverdag du kan påvirke selv


Høres dette interessant ut?

Du er mer enn velkommen til å sende din søknad og CV til oss.
Ønsker du mer informasjon om stillingen eller fagområdet kan du ta kontakte Hilde Lervik på telefon 909 44 235
Er du egentlig ikke på jakt etter ny jobb, men er litt nysgjerrig? For en uforpliktende prat og vite mer om dine muligheter kan du kontakte Inge Holmen på telefon 969 02 109. Din henvendelse holdes om ønskelig konfidensiell. 

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen