Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Brenner du for Javascript og har lyst på spesialisering i et sterkt fagmiljø?

Oppdragsgiver: Capgemini AS

Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med over 200 000 ansatte i mer enn 40 land. I 2018 rapporterte konsernet en omsetning på 13,2 milliarder Euro. Besøk oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
31.01.2020
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Capgemini Norge AS

Skriver du Javascript over hele stacken? Vi som jobber med frontend og mobil i Capgemini er på leting etter nye hyggelige kollegaer i Oslo. Vi tror du motiveres av å hjelpe våre kunder med å utvikle nyskapende løsninger med verktøy som React, TypeScript, Angular, Vue og Vanilla JS når det passer seg. I tillegg er du brennende opptatt av hva som skjer innen feltet og evner å sette deg inn i andres løsninger raskt. Vi er langt fremme teknologisk og kan tilby langvarige prosjekter med høy nytteverdi. 


Hvilken bakgrunn har du?

 • Du er allerede en senior innen frontend og ønsker ytterligere spesialisering eller du kan være i starten av din arbeidskarriere og noe erfaring med utvikling av brukergrensesnitt / GUI
 • Du har interesse for Progressive Web Apps og blir aldri helt fornøyd med ytelsen
 • Du kan HTML5, CSS3 og JavaScript flytende og liker å holde deg løpende oppdatert på språke og rammeverk. Det er også positivt om du har erfaring med universelle apper basert på Angular, React, TypeScript eller NodeJS
 • Du har gjerne erfaring eller kjenneskap til mobil-utvikling og React Native
 • Du har sett på GraphQL/Apollo og forstår hvorfor det endrer måten frontend henter data fra API
 • Du har hørt om JAM-stack og får vondt i magen når du ser Wordpress i bruk
 • Du evner å jobbe i tekniske team og har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.
 • Du ønsker å lære deg det neste som måtte dukke opp


Du vil få:

 • Dedikerte kolleger som brenner for faget og kunnskapsdeling
 • Gode karrieremuligheter innenfor frontend og mobil-utvikling, men også fremtidig karriere innenfor utvikling, teknisk arkitektur, prosjektledelse mm.
 • Gode muligheter til å utvikle din kompetanse i den retningen du selv ønsker.
 • Delta på sosiale faggruppemøter hvor vi lærer av hverandre, deler erfaringer og diskuterer teknologi og trender i markedet.
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser i tillegg til reiseforsikring, gode pensjonsordninger, uførepensjon, ulykkesforsikring, helseforsikring, gruppelivsforsikring og yrkesskadeforsikring. Vi har også gode betingelser for deg i fødselspermisjon, samt tilbud om gratis helsesjekk.
 • Tilgang til 5 bedriftshytter som våre ansatte kan benytte på blant annet Hemsedal, Trysil og Hafjell.


Om oss

Capgemini på verdensbasis er ca. 250 000 mennesker, og her i Oslo er vi et solid team med store vekstambisjoner i 2020. Her vil du raskt bli en viktig del av vårt miljø og få mulighet til å skinne som ekspert på brukergrensesnitt ute hos kundene våre.

Dersom dette høres interessant ut bør du ta en uforpliktende prat med Truls Clark på telefon +47 976 818 90, eller e-post til truls.clark@capgemini.com evt. Inge Holmen på tlf +47 969 02 109 eller inge.holmen@capgemini.com

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen