Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Would you rather be coding?

Oppdragsgiver: Capgemini AS

Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med over 200 000 ansatte i mer enn 40 land. I 2018 rapporterte konsernet en omsetning på 13,2 milliarder Euro. Besøk oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
31.01.2020
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Capgemini Norge AS

Blir du like begeistret som oss av å pushe kode til produksjon gjennom automatiserte pipelines, og se Jenkins lyse grønt? Føler du deg euforisk når AWS spinner opp nye miljøer for å deploye dine siste features? Hva med å skape det beste produktet ved å A-B-teste hypotesene, fremfor å la HiPPoer bestemme ut fra dagsformen? Da vil du elske vårt team! Vi søker nemlig flere dyktige og joviale utviklere som har lyst til å bli med og bygge vårt fagmiljø samt bidra til å skape verdi for våre kunder.  

Teamet vårt heter Digital Development Java. Vi jobber med alt fra front-end til plattform, og fra arkitektur til metodikk. Vi har mange flotte mennesker med ulik bakgrunn og interesse.

Enkelte av oss ble født utviklere, andre har blitt til gjennom livets harde skole. Felles for alle er at vi lever og ånder for teknologi, mennesker og mangfold, og det å løfte kunden sine produkter til neste nivå. Det gjør vi ved hjelp av nymotens teknolgoier og metodikker, samt holder fokus på sluttbruker. Videre er vi glade i opensource, blogging og det gode community-livet, samt alt av sosial karakter.og også alt av sosial karakter.

For å være de beste, jobber vi aktivt med å bygge opp engasjerte mennesker som brenner for teknologi og nytenkning. Vi har nysgjerrigheten og friheten til å utfordre det etablerte, og gjennom prøving og feiling skaper vi et inspirerende miljø.

Så, er du en cloud native systemutvikler med JVM-baserte språk som ditt foretrukne våpen? Ønsker du å hjelpe organisasjoner i innland og utland med dine kodeskills? Vi tar gjerne en kaffeprat for å finne ut om du og vi er en match made in heaven.

PS: Du må være glad i å dele av din kunnskap, utforske, bidra til felleskapet og gjerne like gourmet kaffe eller ha andre geeky interesser

PPS: Dersom du ikke føler du passer inn noe sted her i verden, kan du alltids søke vårt Microsoft-team https://www.capgemini.com/no-no/jobs/microsoft-utvikler-oslo/ og jobbe noen av de beste i bransjen innen det området.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Ada Marie Finskud
Stillingstittel
Talent Acquisition Specialist
Telefon
922 41 508
Nettverk
LinkedIn
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen