Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Har du en solid SAP kompetanse? MainTech ser nå etter sin nye vedlikeholdsingeniør!!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vår samarbeidspartner Maintech er i vekst og søker derfor ytterligere vedlikeholdsingeniører i Trondheim. Er du en fremoverlent og kunnskapsrik ingeniør med kompetanse innen SAP sine vedlikehold- og lagermoduler? Da vil vi høre fra deg!

Informasjon om stillingen

MainTech AS har spisskompetanse innen drift, vedlikehold, inspeksjon og materialteknologi, og deres fagingeniører jobber innovativt for å sikre pålitelige løsninger her og nå, og i fremtiden. Selskapet er i vekst og skal i denne sammenheng styrke sin avdeling slik at de kan ekspandere sin kundeportefølje innen ulike bransjer. Her vil du få anledning til å påvirke selskapets fremtidige strategi og ambisjoner.

I samarbeid med Academic Work leter MainTech nå etter ytterligere vedlikeholdsingeniører med SAP-kompetanse. Her vil du bidra til å finne nye og bedre løsninger for ulike virksomheters behov og utfordringer gjennom å tilby en unik innsikt og forståelse. I rollen som vedlikeholdsingeniør vil ett av dine hovedoppgaver være å oppnå og opprettholde vedlikeholdsstandarder i henhold til mål og HMS krav.

Det må påregnes noe reisevirksomhet. MainTechs kunder befinner seg stort sett i Norge, men innimellom blir de med deres norske kunder også utenfor landets grenser.

Arbeidsoppgaver

 • Prosjektledelse
 • Innføre effektive løsninger for analyse og optimalisering av vedlikehold og drift
 • Gjennomgang av eksisterende systemer og dokumentasjon
 • Etablere ny strategi og effektive arbeidsprosesser for styring av vedlikehold
 • Etablere rammeverk for vedlikehold og overvåkning basert på risiko, barrierer og trusler
 • Utarbeide detaljerte arbeidsinstrukser for vedlikehold

Hvorfor skal du jobbe her?

I MainTech finner du et kunnskapsrikt fagmiljø med gode utviklingsmuligheteret der et godt miljø og trivsel er et stort fokusområde. Godt humør og stor takhøyde, sammen med et sterkt faglig miljø gir de ansatte de beste rammer for å kunne utvikle seg videre. Variasjonen mellom å være til stede hos kunden, jobbe via moderne video-konferanser og sammen med kollegaer i egne lokaler, skaper arbeidsdager med stort spenn.

Hos MainTech vil du fort få ansvar, men også frihet til å planlegge dine arbeidsoppgaver sammen med kunde, slik at det lar seg kombinere med familie og fritidssysler.

Les mer om hvordan det er å jobbe i Maintech på våre sider!

Vi søker deg som

 • Høyere teknisk utdanning (MSc, BSc)
 • Minimum ett års erfaring fra relevant fagfelt
 • Kunnskap om styring og planlegging av vedlikehold
 • Kjennskap til SAP PM og/eller SAP MM. Har du erfaring innen andre ERP-systemer kan dette veie opp for manglende SAP-kompetanse
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk, både skriftlig og muntlig

Rett kandidat for MainTech er løsningsorientert, god til å bygge relasjoner, tør å tenke annerledes og har en sterk vilje til å lykkes i rollen. Personen vi ser etter viser engasjement, tar ansvar for og driver egne oppgaver og ansvarsområder framover. Du har forståelse for både tekniske og kulturelle utfordringer, og forstår at varige endringer oppstår i møter med mennesker. Du er i tillegg komfortabel med å kommunisere ideer og synspunkter til mennesker rundt deg, og har et iboende ønske om å motivere både kunder og kolleger.

Høres dette interessant ut? Da ser vi frem til å motta din CV og søknad/motivasjonsbrev!

Øvrig informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Omfang: 100%
 • Arbeidssted: Granåsvegen 15A, Trondheim
 • Søknadsfrist: Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp.

MainTech ønsker deg som ser mulighetene, og som vil bli deres neste MainTech'er!

Informasjon om bedriften

Hvem er MainTech? MainTech AS er fagingeniører med spisskompetanse innen drift, vedlikehold, inspeksjon og materialteknologi. De tilbyr bistand og løsninger basert på dyp innsikt i oppdragsgivers behov, situasjon og rammebetingelser. Deres kunder spenner fra Norges største oljeselskaper til prosessindustri, havbruk og energi. MainTech har kontorer i Trondheim, Molde og Mo i Rana, men ofte jobber de der kundene er.

"Glede", "Respekt", "Innsikt" og "Pålitelig" er deres verdier, og MainTech søker talenter som identifiserer seg med disse og som ønsker å være kulturbærere.


Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen