Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Unit4 utvider sitt konsulentteam og søker deg med interesse for lønn/HR og system!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du en interesse for å hjelpe bedrifter med å finne gode løsninger innen lønn og HR? Har du i tillegg en teknisk interesse og et ønske om å bryne deg på større utfordringer i et ledende miljø preget av innovasjon og kompetanse? Da bør du lese videre, vi søker konsulent innen lønn/HR på vegne av Unit4.

Informasjon om stillingen

Unit4 tilbyr et bredt spekter av konsulenttjenester innen Business World (tidligere Agresso), og leverer egenutviklet programvare for prosjekt- og tjenesteorienterte virksomheter. Unit4 Business World dekker bl.a. områder som lønn, hr, reiser og utlegg, ressursplanlegging, timeføring, økonomi, logistikk, budsjettering samt analyse og rapportering. Du kommer til et selskap med en sterk samarbeidskultur. Du vil få støtte av dine erfarne kolleger, og vil følge en individuell utviklingsplan.

Deres konsulentavdeling utfører rådgivning/implementering relatert til produktene Unit4 har i sin portefølje. Deres kunder er store og mellomstore bedrifter og prosjekter er utfordrende, med stor variasjon i kompleksitet og størrelse. Hovedfokus vil være på Unit4 Business World/Agresso.

Du vil ha tett dialog med kunder og med kollegaer, og vil både arbeide individuellt samt inngå i større prosjektgruppe.

Hva kan Unit4 tilby?

 • Personlig og profesjonell vekst
 • Entusiastiske kolleger på tvers av team som er ivrige etter å jobbe med deg og dele sin kunnskap og kompetanse
 • Et høyt nivå av fleksibilitet og uavhengighet
 • Konkurransedyktige betingelser.

Kulturen er også viktig for Unit4, og de har mange ulike interessegrupper du kan engasjere deg i, som for eksempel ski, sykkel eller vinsmaking.

Arbeidsoppgaver

Oppgavene er mange og varierte, og dine ansvarsområder vil omfatte følgende:

 • Implementering hos kundene – ansvar for moduler, prosesser eller løsninger.
 • Rådgivning – hjelpe kunden til å ta de riktige valgene.
 • Opplæring – hjelpe kundene med å bli god på sin egen løsning.

Vi søker deg som

 • Har fullført høyere utdannelse innen økonomi, regnskap eller tilsvarende med gode akademiske resultater
 • Har noen års relevant erfaring
 • Har en interesse for lønnsfaget
 • Har en grunnleggende teknisk forståelse og interesse

Som person liker du å jobbe i team, dele din erfaring og bistå kunder og sluttbrukere med å «komme i mål». Du er strukturert i din arbeidsmåte og hvordan du holder god kontakt med andre. Du takler godt det å jobbe med mange oppgaver samtidig, men vet også det å prioritere i en hektisk arbeidsdag. Du trives best når du får anledning til å møte mange ulike mennesker, bedrifter og bransjer, men samtidig jobber du godt selvstendig.

Informasjon om bedriften

Unit4 er en ledende leverandør av forretningssystemer bygget for serviceorienterte bransjer. Med en årlig omsetning på 500 millioner euro og over 3500 ansatte over hele verden, leverer Unit4 ERP-systemer, industri-fokusert og best-i-klassen løsninger til tusenvis av kunder. Mange ulike organisasjoner innenfor flere bransjer bruker Unit4-løsninger daglig.

Unit4 beskriver seg som en virksomhet for folk flest. Deres innovative bedriftsløsninger er spesielt utviklet for å støtte serviceorganisasjoner i offentlige, private og ikke-profitt-sektorer med intuitive verktøy som gir dem mulighet til å få størst mulig innvirkning på verden.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen