Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Nyutdannet IT-konsulent til SAS institute

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
15.01.2020
Gå til søknadsskjema

Er du nyutdannet og drømmer om å jobbe som IT-konsulent for et av verdens mest spennende softwareselskaper? SAS er i stadig vekst, og søker deg som trives med å jobbe med andre og er teknisk nysgjerrig!

Informasjon om stillingen

På vegne av vår samarbeidspartner SAS Institute AS søker vi etter IT-konsulenter, som vil få en kickstart på karrieren. SAS er verdensledende innen Analytics, maskinlæring og kunstig intelligens, og ligger i forkant av mange av bransjens nyeste trender. Du vil bli en del av en avdeling med dyktige kolleger, som har god erfaring og som vil hjelpe deg til å lykkes.

Stillingen som IT-konsulent er en unik inngangsbillett til konsulentrollen. Vil du lære mer om hvordan det er å jobbe i SAS Institute? Mia jobbet som konsulent hos SAS Institute, gjennom Academic Work, og her kan du lese om hvordan hun landet drømmejobben.

Arbeidsoppgaver

Gjennom SAS sitt oppstartprogram vil du få relevant opplæring i både SAS-software, teknologi og konsulentrollen, og du vil også få tildelt en mentor. SAS samarbeider med de største bedriftene innen blant annet forsikring-, bank -og finansbransjen, og dette er den type kunder du vil jobbe hos.

Du vil jobbe med systemadministrasjon og vedlikehold på kundens analyseplattform. Analyseplattformen er typisk koblet opp mot en rekke ulike datakilder, og plattformen inneholder ulik software for å bearbeide og analysere disse dataene slik at selskapet kan få bedre innsikt og ta bedre beslutninger. Du vil jobbe med analyseplattformen og tilhørende datavarehus for å sikre at disse fungerer optimalt.

Typiske oppgaver vil være:

 • Drift og overvåkning av analyseplattformen
 • Planlegging og gjennomføring av datalast- og integrasjonsjobber.
 • Videreutvikling og kjøring av analysejobber
 • Feilsøking og problemløsning
 • Hotfixing og oppgradering av analyseplattformen
 • Arbeid tilknyttet Linuxbaserte systemer
 • Dialog med IT og forretningsbrukere for å sikre best mulig bruk av SAS-løsningene

Vi søker deg som

 • Har høyere utdannelse innen IT
 • Har noe kjennskap til database-teknologi som MSSQL, Oracle, DB2 eller lignende
 • Gjerne har kunnskap om systemadministrasjon (f.eks nettverk og sikkerhet)
 • God skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk

Videre ser vi etter deg som er nysgjerrig på cloudteknologi som AWS og MS Azure, samt containerbasert teknologi som Kubernetes og Docker. Det er positivt med noe erfaring innen scripting og Linuxadministrasjon, med det viktigste er at du er positiv og virkelig brenner for IT. Du er en lagspiller , men kan også jobbe selvstendig og ta ansvar for dine arbeidsoppgaver.

Annen informasjon

Oppstart: 03.02.2020 eller etter avtale
Søknadsfrist: 15. januar 2019
Søknad: Legg ved CV, motivasjonsbrev og Vitnemål når du søker
Stillingsprosent: 100 %
Lengde på oppdraget: 12 måneder, med mulighet for forlengelse
Sted: Oslo

Søk på stillingen ved å klikke på Søk nedenfor. Vi vurderer søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig.

Academic Work vil foreta rekrutteringsprosessen og vil etter ønske fra oppdragsgiver være din arbeidsgiver.

Informasjon om bedriften

SAS er ledende innen analyse. Siden 1976, har SAS gitt kunder verden rundt THE POWER TO KNOW®. Gjennom innovative analyser, business intelligence og data management software, SAS har ca. 14.000 ansatte verden over (ca. 75 ansatte i Norge) hjulpet kunder til å ta bedre beslutinger, raskere.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen