Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Experian søker nå sin nye analytiker

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du nyutdannet eller har et par års erfaring, og ønsker å utvikle deg i et av verdens ledende selskap innen analyse og data? Da anbefaler jeg deg å lese videre!

Informasjon om stillingen

Som verdens største selskap innen analyse og kredittinformasjon jobber Experian med hvordan relevant data kan gi verdifull innsikt. Du vil hovedsakelig jobbe med risikoanalyse av foretaks- og persondata hvor hovedformål er å lage løsninger for kunder innen bank, finans, forsikring og telekom. Fagområdet for big data og strukturert analyse er i stadig større fokus. Derfor søker vi deg som higer etter en forståelse rundt dette, og vilje til å behandle og bruke data på en god måte. Du vil være så heldig å jobbe med noen av verdens mest kompetente hoder på området, og de gleder seg alle til å se nettopp deg lykkes.

Det utfordrende miljøet hos Experian er en driver for nytenkende løsninger som kan utfordre etablerte rammer, og samtidig dyrke arbeidsglede. Du vil møte dyktige kollegaer i en stor internasjonal organisasjon, og vi håper derfor å finne deg som blir trigget av et svært høyt tempo og muligheten til å lære. Du vil samarbeide tett med senioranalytikere, men også ha dialog med kunden og kundens egne analytikere for best mulig resultat. Experian er et veldig spennende selskap å jobbe som analytiker i, og det vil være mange karrieremuligheter også internasjonalt for den rette personen.

Arbeidsoppgaver

 • Samle, utfordre og dokumentere krav kunder har til løsningene vi leverer
 • Utvikle, overvåke og vedlikeholde prediksjonsmodeller
 • Delta i relevante prosjekter tilknyttet behandling av data
 • Delta på interne og eksterne kundemøter ved behov
 • Gjennomføre risikoanalyser og kartlegge resultatene av de endringene som implementeres

Vi søker deg som

 • Har høyere utdannelse på høyskole/universitetsnivå innen matematikk, økonomi, finans, statistikk, modellering eller nærliggende fagområder
 • Har generelt gode IT ferdigheter, spesielt innenfor programmering (eksempelvis Python, R, SAS eller tilsvarende),
 • Erfaring med bearbeidelse av store datamengder og Excel
 • Kjennskap til SQL er en fordel
 • Erfaring med avansert analyse innenfor bank/finans er en fordel
 • Forståelse for regulatoriske krav
 • Har svært gode norsk og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig

Vi leter etter deg som brenner av å lære og utforske! Ettersom din hovedoppgave i rollen er å fremskaffe gode og relevante beslutningsgrunnlag for kunder tror vi at du er utpreget god på analytiske problemstillinger. Vi søker først og fremst gode, initiativtakende problemløsere. Rett person evner å arbeide selvstendig og vi tror at du ser flere løsninger enn problemer. Ettersom personlige egenskaper vil vektlegges i denne rollen søker vi deg som evner å jobbe strukturert og ryddig gjennom parallelle prosesser, samtidig som du har en grunnleggende god businessforståelse. Videre ønsker vi også at du er:

 • Forretningsorientert
 • Løsningsorientert
 • Serviceorientert

Legg gjerne ved prosjekter fra bachelor eller master i søknaden slik at vi kan få et bilde av ditt analysearbeid.

Annet

 • Oppstart: Foretrukket oppstart er i mars 2020, men kan avtales nærmere ved funn av rett kandidat.
 • Søknadsfrist: Snarest. Vi anbefaler deg å søke snarest, da vi kan komme til å ta ned annonsen tidligere dersom vi finner rett kandidat. Ved spørsmål vedrørende stillingen, ta kontakt med Astrid Sørli.
 • Lenge på oppdrag: Heltid 1 år. Du vil bli ansatt i Academic Work og være på oppdrag ute hos Experian.

Som ansatt i Academic Work får du en god mulighet til å vokse som en profesjonell arbeidstaker, utvide nettverket ditt og etablere verdifulle kontakter for fremtiden. I dette tilfellet har de også gode muligheter til å få heltidsjobb på Experian etter 12 måneder. Les mer om hva Academic Work tilbyr her.

Informasjon om bedriften

Vi i Academic Work har over 20 års erfaring med bemanning og rekruttering av young professionals; studenter, nyutdannede og de i starten av sin karriere. Så langt har vi sammen med våre kunder og samarbeidspartnere gitt over 135 000 young professionals en karrieremulighet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen