Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Enable leter etter en engasjert, nyutdannet utvikler (React, Microsoft Azure)

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
29.02.2020
Gå til søknadsskjema

Er du i starten av din utviklerkarriere og ønsker å jobbe i et spennende miljø med det siste innen Microsoft teknologi? Er du nysgjerrig og framoverlent? Da kan du være Enables nye superhelt!

Informasjon om stillingen

Enable hjelper sine kunder med å bekjempe tidstyver og fremme samhandling med løsninger basert på Azure og Microsoft 365. Nå ser Enable i samarbeid med Academic Work etter en dedikert utvikler til fast stilling.

I rollen som Tidstyvbekjemper vil du ha en variert og utfordrende hverdag. Her vil du jobbe som frontendutvikler i samarbeid med dyktige kolleger i prosjektbaserte og tverrfaglige team. Enable er kjent for å ha ansatte med spisskompetanse innen fagfeltet, og nå har du mulighet til å bli en del av teamet.

Hos Enable vil arbeidsoppgavene være rettet mot skyløsninger og du vil ta en aktiv del i kreative, løsningsfokuserte prosjekter ute hos kunder. Du vil i tillegg være en viktig ressurs i videreutvikling og optimalisering av løpende prosjekter og eksisterende løsninger.

Teknologier du vil jobbe med hos Enable er blant annet

 • React
 • JavaScript
 • C#
 • .Net
 • Microsoft Azure
 • SharePointHelter i kampen mot tidstyvene. Det er Enable.

Tidstyver trives når systemer og programmer ikke snakker sammen. Enable tror på standardiserte IT-produkter, ikke standardiserte mennesker eller virksomheter.

Hos Enable er de opptatt av å være ledende på kultur og arbeidsmiljø. For å opprettholde det gode arbeidsmiljøet arrangeres det jevnlig sosiale sammenkomster for medarbeiderne i Enable, og det settes av mye ressurser til kompetanseheving gjennom kursing, sertifisering, konferanser og andre aktiviteter.

Enable er et solid selskap med mange spennende prosjekter og kunder, og Enable sin ekspertise og engasjement gjør at de sitter med mange fantastiske referanser. Deriblant fra Kjell Bratlien, Prosjektleder for storviltportalen (Statskog):

"Det har vært helt fenomenalt å jobbe med Enable. De har dyktige og samarbeidsorienterte medarbeidere som har jobbet raskt og effektivt. Dette prosjektet har dermed blitt en ubetinget suksess både for oss og for jegerne."

Enable ser etter deg som har engasjement for utvikling og som elsker å bidra til fellesskapet. Det innebærer at du er opptatt av kompetansedeling og du spiller dine medarbeidere gode. Du legger ned en innsats for å skape gode samarbeid og du skaper gode kunderelasjoner. Du er i tillegg veldig interessert i egen utvikling, og som person er du arbeider du selvstendig og strukturert. Du planlegger, organiserer og prioriterer arbeidet ditt effektivt.

Om du har relevant erfaring innen programmering og frontendutvikling gjennom studier, frivillige verv eller arbeid så er det en stor fordel. Det er viktig at du i tillegg ønsker å bidra til Enable sin kultur som fokuserer på åpenhet, kompetanse og trivsel.

Oppsummert tror vi dette vil være viktig

 • Relevant høyere utdannelse (innen for eksempel informatikk, programmering, spillutvikling m.m.) og ferdigutdannet våren 2020.
 • God erfaring med bruken av JavaScript og i tillegg kjennskap til Typescript
 • Kjennskap til teknologier som C#, .Net og Microsoft Azure
 • En lidenskap for utvikling og ønsker en karriere innen frontendutvikling
 • God kjennskap til moderne rammeverk for utvikling (som for eksempel react)
 • Kommuniserer og samarbeider godt med andre, på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Annet

 • Oppstart: Mai/juni 2020, etter avtale
 • Omfang: 100%
 • Sted: Klæbuveien 194, 7037 Trondheim
 • Søknadsfrist: 29. februar

Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp. Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du vil bli fast ansatt hos Enable.

Informasjon om bedriften

Enable er et konsulentselskap tilknyttet informasjonsteknologi. De har som visjon å være kundens helter i kampen mot tidstyvene og ønsker å være med å skape kundens egne helter. Med høy produktkvalitet og kompetanse gir Enable sine kunder gode og lønnsomme løsninger. Her vil du bli en del av et fagmiljø med engasjerte medarbeidere som har stort fokus på kompetanseheving og kultur.

Når tidstyvene er borte, blir det mer tid igjen til de oppgavene som løser problemer, og som fører oss nærmere målene.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen