Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Deltidsstilling som Jr konsulent innen Business Intelligence til Move

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du økonomisk bakgrunn og har interesse av å forenkle og analysere data? Her får du en unik mulighet til å komme godt i gang i en konsulentvirksomhet med alle muligheter til å utvikle deg selv i begynnelsen av karrieren din!

Informasjon om stillingen

På vegne av Move søker vi deres nye kollega som skal jobbe i rollen som Junior konsulent innen BI/AI.

Move er en mellomstor konsulentvirksomhet med spisskompetanse innen IT-infrastruktur. Man kan på mange måter si at Move er motparten til det store. Her får du tett oppfølging, tilrettelagt utviklingsmuligheter og et godt fagmiljø. Move passer på at du skal føle deg som en del av deres miljø, selvom du er store deler av året er ute hos kunden. For å føle tilhørighet arrangeres det stadig formelle og mindre uformelle eventer såsom frokostklubb hver første fredag i måneden og uformelle PubTech med eksterne foredragsholdere.

Kontoret ligger svært sentralt i Oslo og har et 70 ansatte, hvorav 40 er konsulenter. Der majoriteten är ute på uppdrag hos kunder. Der flertallet er på oppdrag fra kunder. Konsulentene er en del av forskjellige fagområder der du som kommer inn som junior konsulent i BI/AI vil tilhøre avdelingen for produktivitet og samhandling bestående av 2 konsulenter. De jobber nå med å utvikle en visualiseringsplattform for Move og vil jobbe med kundeoppdrag i 2020 når du kommer inn i bildet. Dere vil jobbe tett sammen med både interne og eksterne oppdrag. For rett person vil det være muligheter for videre utvikling i selskapet etter endt oppdrag gjennom Academic Work.

Du blir tilbudt

 • God tilrettelegging for utvikling og kompetanseheving
 • Sertifisering og kurs som skal gjøre deg tryggere og bedre i rollen

Arbeidsoppgaver

Du vil gjøre en rekke ulike oppgaver innenfor BI/AI og machine learning sammen med andre konsulenter, men i hovedsak vil oppgavene dine være:

 • Analysere og samle data på en enkel måte, dette kan være data som økonomiske data eller sikkerhetsdata
 • Arbeid i SQL og visualiser data gjennom for eksempel Power BI
 • Arbeid innen Ms Azure der du bruker maskinlæringsalgoritmer for å sikre et godt grunnlag for smarte beslutninger
 • Være en rådgiver ut mot kunder om business intelligence og etter hvert også innen artificiell intelligens og machine learning

Vi søker deg som

 • Har høyere utdannelse innen økonomi, forretningsutvikling eller lignende som har gitt deg en forståelse av virksomhet, strategi og data
 • Er på siste året i studieløpet eller er nyutdannet
 • Gjerne kjennskap til BI Analytics

Som person er du:

 • Samarbeidsvillig
 • Selvstendig
 • Ansvarsfull

Annen informasjon

 • Oppstart: Februar 2020.
 • Arbeidsomfang: Deltid, 50%, februar til august. Du er konsulent og fast ansatt via Academic Work.
 • Plassering: Akerselva Atrium, Chr. Krohgs gate 16 i Oslo.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av meg, Julia i Academic Work. Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte meg
 • Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Move er en mellomstor virksomhet med spisskompetanse innen IT-infrastruktur. De leverer en rekke IT-tjenester til både offentlige og private kunder, der de fungerer som både systemintegrator, konsulentselskap og uavhengig driftspartner. De er et selskap i sterk vekst som med sin spisskompetanse leverer en høy grad av profesjonalitet og kvalitet. Les mer om selskapet her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen