Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du jobbe som juniorkonsulent innen risk compliance?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
14.01.2020
Gå til søknadsskjema

Tar du juridisk utdannelse og har interesse for IT-bransjen? Er du i tillegg analytisk anlagt og synes organisatorisk sikkerhet er spennende? Da må du lese videre!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Move ser vi i Academic Work etter en student på siste året eller en nyutdannet til en junior konsulent deltidsstilling innen Governance Risk Compliance (GRC). Stillingen omhandler dermed organisatorisk sikkerhet. Move er en mellomstor konsulentvirksomhet med spisskompetanse innen IT-infrastruktur. Kontoret ligger svært sentralt i Oslo og består av ca. 70 ansatte.

Du vil jobbe i konsulentavdelingen, som består av 37 konsulenter med forskjellige erfaringsnivå, bakgrunn og kjønn. Leder for denne avdelingen og kontoret generelt er daglig leder, og du vil rapportere til han i arbeidshverdagen. Innad i konsulentavdelingen vil du sitte på teamet for informasjonssikkerhet og personvern og jobbe ute hos Moves kunder. Du vil alltid sendes ut sammen med en mer erfaren konsulent slik at du lærer mest mulig.

Hvorfor jobbe hos Move?

I stillingen tilbys du en unik mulighet til en brakstart på karrieren innenfor konsulentvirksomhet. Arbeidsmiljøet karakteriseres kompetansedeling og faglig vekst. For å vise at selskapet ønsker å satse på sine ansatte, tilbyr de diverse relevante kurs og sertifiseringer i løpet av året, samt faglige og sosiale workshops og seminarer. For rett person vil det med andre ord være store muligheter for nye utfordringer og videre utvikling i selskapet etter endt oppdrag gjennom Academic Work.

Oppstartsdato: februar 2020.
Omfang: Ca. 50% f.o.m februar 2020 t.o.m. august 2020. Store muligheter for økt stillingsprosent eller fast ansettelse.
Søknadsfrist: 14.01.20.
Vi anbefaler at man søker så tidlig som mulig da vi gjør løpende selektering og vil ta ned annonsen ved funn av rett kandidat. Vennligst legg ved oppdatert CV, motivasjonsbrev, karakterutskrift/vitnemål!

Arbeidsoppgaver

Du vil gjøre en rekke ulike oppgaver innenfor GRC sammen med en mer erfaren konsulent, men i hovedsak vil oppgavene dine være:

  • Å utføre risikoanalyser for Moves kunder
  • Å lage sikkerhetsbeskrivelse og rutiner basert på ISO 27001 sine retningslinjer for Moves kunder.
  • Å lage beredskapsplan for Moves kunder, der du utarbeider prosedyrer og planer for What-if scenarioer.

Annet forefallende arbeid vil kunne forekomme.

Vi søker deg som

  • Har høyere utdannelse innen jus, økonomi, forretningsutvikling eller lignende
  • Er på siste året i studieløpet eller som er nyutdannet
  • Kan norsk eller engelsk flytende både muntlig og skriftlig.
  • Har sterk interesse for organisatorisk sikkerhet
  • Ønsker å jobbe med konsulentvirksomhet innenfor IT-bransjen

Som person er du analytisk anlagt og et sterkt ønske om å lære. Du har en profesjonell, men samtidig ydmyk fremtoning som vekker tillitt hos andre. Det er viktig at du ikke er redd for å spørre når du lurer på noe, samtidig som du må kunne jobbe selvstendig så langt det lar seg gjøre. For å passe inn i arbeidsmiljøet til Move må du verdsette kompetansedeling, faglig utvikling, samarbeid og kundeservice.

Informasjon om bedriften

Move er en mellomstor virksomhet med spisskompetanse innen IT-infrastruktur. De leverer en rekke IT-tjenester til både offentlige og private kunder, der de fungerer som både systemintegrator, konsulentselskap og uavhengig driftspartner. De er et selskap i sterk vekst som med sin spisskompetanse leverer en høy grad av profesjonalitet og kvalitet. Les mer om selskapet her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen