Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Axbit søker løsningsarkitekter til Molde og Ålesund!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Molde eller Ålesund
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Brenner du for salg og teknologi, og ønsker å ta karrieren enda et steg videre? Ser du for deg å kunne påvirke din egen arbeidshverdag i en innovativ og fremtidsrettet bedrift, med tilgang til de aller nyeste teknologiene? Da bør du lese videre!

Informasjon om stillingen

Axbit er et programvareselskap med spesialisering på skreddersydde løsninger. Initielt jobber vi primært med interne og eksterne IT-løsninger for Axess, og er deres datterselskap. Axbit ble etablert 1. mai 2012 i Molde og vi har nylig åpnet et nytt kontor i Ålesund, noe som gir deg fleksibilitet i forhold til om du ønsker å bli tilsatt i Molde eller Ålesund.

Axbit er ikke hvilken som helst bedrift; 11.desember vant vi nemlig prisen for årets bedrift 2019, som er kåret av Molde Næringsforum. Utdrag fra juryens begrunnelse til kåringen:

Bedriften er et godt forbilde på hvordan man kan overføre kompetanse og erfaring fra en sektor til nye, spennende områder. Med sin innovative og teknologidrevne filosofi fremstår de som en svært god representant for det nye næringslivet. De lever opp til sitt motto: Vi leverer med lidenskap for moderne teknologi. Les mer om begrunnelsen for kåringen her.Hvorfor jobbe hos oss

 • Du blir en del av et selskap med en visjon om at det viktigste kriteriet for suksess er mennesket. Derfor investerer vi mye i våre ansattes utvikling.
 • Du blir en del av et ungt selskap som har vært i vekst i flere år, med ambisjoner om å vokse enda mer de kommende årene.
 • Du blir en del av et selskap med stort fokus på miljø og bærekraft, som gjennom vår kompetanse ønsker å bidra med bærekraftige løsninger.
 • Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, vi dekker mobiltelefon og internett, samt tilbyr en svært gunstig kantineordning. Vi gir alle ansatte tilgang til treningssenter, samt vår firmahytte på Bjorli.
 • Som løsningsarkitekt hos Axbit vil du gå inn i en forholdsvis fri rolle. Vi har bl.a. en kjernetid fra 9-15, noe som innebærer at du har mulighet til å styre og påvirke din egen arbeidshverdag.

Arbeidsoppgaver

Som løsningsarkitekt hos Axbit vil du få en bred rolle som strekker seg helt fra markedsføring til å pleie kundeforhold og salg. Du vil jobbe mye med salg ut i mot kunder, og dine arbeidsoppgaver vil primært bestå av:

 • Å jobbe ut i mot allerede eksisterende kunder og å følge opp aktuelle oppdrag, salg og møteaktiviteter.
 • Du vil jobbe med å komme i kontakt med potensielle nye kunder og å bygge nettverk for bedriften.
 • Det er din oppgave å løse kundenes teknologiske utfordringer, herunder kartlegge behov, skisse nye løsninger og å utarbeide tilbud.
 • Du kjenner markedet vårt og bidrar med nye konsepter og/eller tjenester, samtidig som du skal identifisere muligheter og utvikle markedsføringsstrategier.

Vi søker deg som

I denne rekrutteringsprosessen legger vi stor vekt på personlige egenskaper så vel som formell kompetanse. Vi har ingen minimumskrav i forhold til utdanning og erfaring, men legger vekt på følgende elementer:

 • Du bør ha gode kunnskaper innenfor teknologi og ha kjennskap til fagspråket og dens terminologier.
 • Du har erfaring innenfor salg og marked, særlig oppsøkende salg.
 • Utover de overnevnte kvalifikasjonene har du som person svært stor interesse for salg og teknologi, du er selvsikker på det teknologiske området og har mulighet til å utfordre kundene våre innenfor dette området.
 • Det er en fordel dersom du har teknologisk utdanning, eksempelvis relevant bachelorgrad.

Personlige egenskaper

Som person handler du med ekstroversjon og er komfortabel i sosiale situasjoner, samtidig som du med liten innsats kan opprette nye kontakter og bygge relasjoner. Du kan skape nettverk i faglige sammenhenger, slik at man fokuserer på å utvikle relasjoner som er viktige for å oppnå resultater.

Du har en trygg og stabil personlighet og viser selvbevissthet, samtidig som du har evne til selvrefleksjon og ser på tilbakemeldinger som en måte for personlig utvikling. Du samler inn nødvendig informasjon og kan identifisere ressurser som trengs for å løse oppgaver.

Annen informasjon:

 • Oppstart: etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100 %
 • Plassering: Molde eller Ålesund

Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Alle spørsmål vedrørende stillingen rettes til Academic Work ved Silje Skretting Eidissen på silje.eidissen@academicwork.no eller 401 02 706.

Informasjon om bedriften

Axbit er et programvareselskap med spesialisering på skreddersydde løsninger. Vårt mål er å være en samarbeidsparter i den digitale utviklingen. Vi skal hjelpe våre kunder med å effektivisere, automatisere å se nye muligheter ved hjelp av digitale verktøy. Axbit ble etablert 1.mai 2012. Initielt jobbet vi primært med interne og eksterne IT-løsninger for Axess. Siden 2014 har vi utvidet vår kundeportefølje, hovedsakelig i Møre og Romsdal, men også i andre deler av landet. Axbit har også fokus på miljø og bærekraft. Vi ønsker ved hjelp av vår kompetanse å bidra med bærekraftige løsninger.

Vi jobber med moderne teknologi. For oss er det viktig å følge den teknologiske utvklingen. Vi skal gi våre kunder gode råd for hvilke type teknologi som passer til de utfordringene vi skal løse. Kombinert med metodene vi bruker er utgangspunktet for et vellykket prosjekt gode. Noen av teknologiene vi benytter er; Moderne webapplikasjoner, Utvidet virkelighet (AR), Virtuell virkelighet (VR), Internet of Things (IoT), Dataanalyse og Maskinlæring. Les mer om Axbit her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen