Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du like interessert i mennesker som i teknologi? Da ser vi etter deg som er AV programmerer

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Kristiansand
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
17.01.2020
Gå til søknadsskjema

Er du fremtidsrettet, ansvarlig og nysgjerrig? Nå ser Atea etter flere flinke folk som ønsker å gjøre en forskjell i stillingen som AV-programmerer.

Informasjon om stillingen

Vi lever i en fantastisk spennende tid. Teknologi omgir oss og gjør oss i stand til å gjøre ting vi ikke kunne drømme om for få år siden. Ved å sette mennesket i sentrum for utviklingen av tjenester og teknologi, kan vi skape tjenester som gjør at vi kan skape en enda bedre verden for oss og kommende generasjoner. Det er derfor vi i Atea med jobber med teknologi.

Til denne rollen søker vi etter deg som aktivt søker ny kunnskap og er nysgjerrig på ny teknologi. Du venter ikke bare på at noen skal fortelle deg hvordan ting skal gjøres, men du utforsker selv og kommer med forslag på hvordan du og andre kan jobbe smartere og ha enda større påvirkning. Du finner måter vi kan få brukt vår samlede ekspertise til beste for kundene våre. For en jobb i Atea innebærer at hver og en av oss tar ansvar for jobben vår og fremtiden til selskapet – og vi vet at vi er gode alene, men aller best sammen. Som AV-programmerer vil du ha en tempofylt og variert arbeidshverdag, ute hos kundene. På lokasjon hos kundene vil du arbeide programmering av AV-rom ved bruk av Crestron som styresystem. Programmering av lys og lyd, samt øvrig romkonfigurasjon som eksempel klima og blendingssystemer for å nevne noen av elementene du skal konfigurere. Dette gjøres ofte i samarbeide med nybyggets elektroleverandør/konsulent

Atea har en ambisjon om å være der de flinkeste samles. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø, relevante og krevende utfordringer som tar oss ett hakk nærmere en verden hvor teknologi er til for å gjøre livet enda bedre. Vi lover deg også et miljø hvor du får utviklet deg personlig og profesjonelt.

Arbeidsoppgaver

Som AV-programmerer vil du jobbe både ute på ulike lokasjoner i region sør, som omfatter Agder, Telemark, Vestfold og Buskerud. Du vil derfor være mye ute på dagsreiser, samtidig som deler av arbeidet også kan gjennomføres remote.

 • Installasjon, programmering og overvåkning ved bruk av Crestron som styresystem
 • Testing og kvalitetssikring av egen leveranse
 • Koordinere den tekniske leveransen med resten av teamet, eksempelvis oppsett av hardware eksempelvis hardware
 • Gjennomføre sertifiseringer innen Crestron

Vi søker deg som

Nysgjerrighet og et genuint ønske om å forstå hvordan ting fungerer er det aller viktigste i denne rollen. Kombinert med kursing innenfor fagområdet, blant annet i styresystemet Crestron, vil dette gi deg de beste forutsetningene for å lykkes. Utover dette kjennetegnes din bakgrunn av at du har:

 • Førerkort klasse B
 • Gjennomført relevant høyere utdanning eller fagbrev innenfor IT, elektronikk eller elektro
 • Nysgjerrig på teknologi og syntes det er gøy med lyd og bilde
 • Flytende norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Som person tar du initiativ, samarbeider godt med dine kollegaer, er serviceorientert i møte med kunde og tar ansvar for dine arbeidsoppgaver.

Annen informasjon:

 • Oppstart: Etter avtale og med hensyn til oppsigelsestid
 • Stillingsprosent: 100 %
 • Sted: Drammen, Sandefjord, Kongsberg, Arendal eller Kristiansand

Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet! Vi er i alle fall klare for å høre fra deg innen 17.01.2020. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Andreas Hansen på andreas.hansen@academicwork.no eller 48 40 41 35.

Informasjon om bedriften

Atea er spesialister i IT-infrastruktur. Alle våre 1650 ansatte i Norge jobber for en bedre fremtid bygget med IT. Vi utvikler smarte byer, utdannings- og velferdsteknologi, havbruk og kraft. Atea er markedsleder der vi har kontorer og er den tredje største leverandøren av sitt slag i Europa.

Du som ansettes i stillingen som AV-programmerer vil inngå i Atea Sør. Atea Sør dekker en region som strekker seg over store deler av Buskerud, Telemark, Vestfold og Agder fylkene. Arbeidslokasjonen vil enten være Drammen, Kongsberg, Stokke, Arendal eller Kristiansand. Uthev gjerne i din søknad hvor du ønsker å jobbe ut fra

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen