Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønsker du å være med å vidreutvikle den digitale sikkerheten i Norge?

Oppdragsgiver: Capgemini AS

Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med over 200 000 ansatte i mer enn 40 land. I 2018 rapporterte konsernet en omsetning på 13,2 milliarder Euro. Besøk oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Stavanger
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
21.01.2020
Gå til søknadsskjema

Security Advisor

Cybersecurity-teamet til Capgemini spiller en viktig rolle i forbedringen av den digitale sikkerheten i Norge for våre kunder i privat og offentlig sektor, og vi leter nå etter flere sikkerhetsrådgivere som kan bli en del av dette teamet.

Som en sikkerhetsrådgiver vil du overvåke trusselbilde av strukturerte og innovative løsninger for komplekse kundeproblemer, både når det gjelder innhold og prosess. Med din oppdaterte kunnskap innen sikkerhet hjelper du våre kunder med å kartlegge, analysere og sette informasjonssikkerhet i orden gjennom hvilke cyberangrep som kan blokkeres og hvilke digitale foretak som kan overvåkes innad i en organisasjon.

Vårt cybersecurity-team er på jakt etter motiverte sikkerhetsrådgivere som er klare for å ta neste trinn i sin karriere.

Våre sikkerhetsrådgivere hjelper klienten med ‘å ha kontroll’ over fagfeltet informasjonssikkerhet. På den måten bevisstgjøres kunden om potensielle digitale sårbarheter, slik at løsninger forblir sikre og vellykket. En opprettholder kontakt med ledere i organisasjonen, og veileder dem i å utvikle en strategi for en trygg, åpen og stabil organisasjon.

 

Arbeidsoppgaver: 

 • Å underbygge investeringsbeslutninger
 • Tilsyn med gjennomføring av sikkerhetsforanstaltninger
 • Utarbeide forskningsrapporter og evalueringer basert på funn
 • (Hjelpe med å) identifisere risiko og trusler
 • Rådgivning om sikkerhetstiltak rettet mot både næringsliv og IT
 • Utarbeide prosjektforslag for oppkjøp av nye oppdrag

Du er en profesjonell på mellom til seniornivå, som forstår konsekvensene og implikasjonene av ny utvikling rundt cybersikkerhet.

Du har en lidenskap for alt relatert til ditt sikkerhetsområde. Den lidenskapen gjør deg inspirerende for kunder og kollegaer. Basert på din lidenskap, vil du fortsette å utvikle deg selv innenfor fagområdet og delta aktivt i din faglige utvikling. Du liker å jobbe selvstendig med prosjekter og sammen med kollegaer. I tillegg ser du nye forretningsmuligheter blant kunder og ambisjoner om å utvide disse mulighetene.

Du har en proaktiv holdning, du får energi av å jobbe med flere disipliner. Du har en sterk personlighet og selvfølgelig velutviklede konsulentferdigheter.

 

I tillegg har du: 

 • Relevant høyere utdanning innen datateknologi eller liknende;
 • Minst 3 års erfaring som rådgiver innen informasjonssikkerhet og cybersikkerhet;
 • Kunnskap om f.eks. ISO 2700x, COBIT, OWASP, ISF, NIST, besittelse av CISSP, CISM eller CISA er en fordel;
 • Kunnskap om informasjonssikkerhetsteknikker og verktøy samt metodikker.

 

Vi tilbyr:

 • Muligheten til å jobbe innen et fagområde i sterk vekst med innovasjonsmuligheter.
 • En variert og spennende hverdag på tvers av bransjer hvor forretningsmulighetene er meget gode.
 • Muligheten til å skape reell verdi for våre kunder.
 • Muligheten til å jobbe tett med våre kunder, alltid i team fra Capgemini.
 • Du får jobbe sammen med dyktige kollegaer, i et godt sosialt og aktivt fagmiljø med mål om å bygge kompetanse, utforske nye teknologier og løsninger som vi kan introdusere til våre kunder.
 • Du vil kunne få muligheten til å jobbe internasjonalt, enten onsite eller som en del av leveransene på tvers av landegrenser.
 • Vi har bedriftsidrettslag og et stort antall sosiale aktiviteter du kan være med på. I tillegg har vi 5 bedriftshytter som våre ansatte kan benytte, blant annet i Hemsedal, Trysil og Hafjell og snart i Sirdal.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser i tillegg til reiseforsikring, gode pensjonsordninger, uførepensjon, ulykkesforsikring, sykdomsforsikring, gruppelivsforsikring og yrkesskadeforsikring. Vi har også gode betingelser for deg i fødselspermisjon, samt tilbud om gratis helsesjekk. Capgemini er en Hjemjobbhjem bedrift.

 

Høres dette interessant ut?

Vi oppfordrer deg til å ringe for en uforpliktende prat med Head of Cybersecurity Niall Merrigan på telefon 902 38 309 for å få mer informasjon om fagområdet og stillingen.  Er du egentlig ikke på jakt etter jobb, men har lyst til å konfidensielt og uforpliktende komme i kontakt med oss, ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Carita Haydamous på telefon 982 95 173 eller e-post carita.haydamous@capgemini.com.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen