Ønsker du å være med på Rejlers sin nye storsatsing?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du være med å videreutvikle Rejlers sin satsning innen skytjenester og IT-løsninger?

Rejlers er et nordisk konsern som primært opererer innen fire bransjer: Energy, Buildings, Infrastructure og Industry. Vi leverer digitale tjenester og har blant annet bygget og drifter en av Norges største IoT hubber; Quant. Denne løsingen leveres 100% basert på Public Cloud. Innen Buildings og Energy har vi bistår vi våre kunder med teknisk rådgivende ingeniørtjenester. 

Nå har vi en IT-driftsavdeling som er i stor endring. Vi skal videreutvikle dagens tjenesteportefølje slik at vi kan fortsette å gi våre kunder en digital grunnmur for at de skal lykkes i deres digitale prosjekter. Samtidig har vi interne prosjekt innen fagfeltene Energy og Smart Building hvor vi skal understøtte disse fagområdene med digital kompetanse. Derfor er vi nå på jakt etter personer med kompetanse og engasjement for å dekke nye behov hos våre eksisterende kunder. Vi ser etter deg som ønsker å jobbe som løsningsarkitektrådgiver og konsulent for kunder i vår store kundeportefølje. Du vil jobbe opp mot både større og mindre private kunder.

Vi liker å si at fremtiden er grønn, digital og går på strøm. Nå trenger vi flere learnere som tenker det samme.

Arbeidsoppgaver

 • Prosjektarbeid og prosjektstyring av oppdrag hos kunde
 • Migrere tjenester
 • Bygge et driftssenter for kunden
 • Rådgivning, implementering og feilsøking av infrastruktur, programvare- og systemforvaltning
 • Utvikle egen kompetanse

Vi ønsker oss kollegaer som fortrinnsvis har bachelor- og mastergrad, fra enten høyskole eller universitet. Den rette personen har god forståelse og kunnskap innen offentlige skytjenester. Våre kunder er i stor grad representert innen energi-, og industrisektorene, så kunnskap og forståelse av moderne sikkerhet er en stor fordel. Du kan gjerne være ung, men du må være trygg nok til å ha et leveranseansvar. Du vil aldri stå alene, men du må drives av å gjennomføre gode leveranser. Du vil inngå i et voksende team med dyktige kolleger. Teknologier vi primært benytter er Microsoft 365, Azure og AWS – sertifiseringer vil være fordelaktig. Gode kommunikasjonsferdigheter på både engelsk og norsk er nødvendig for å fylle stillingen, både muntlig og skriftlig.

Viktigst av alt er at du har et ønske om å utvikle din kompetanse, lære ny teknologi og følge med på den digitale utviklingen! Vi er Home of the learning minds, og vi trenger flere learnere som vil jobbe med sky-tjenester. Har vi også nevnt at rollen vil være en direkte satsing fra konsernet?

Vi tilbyr

 • Fleksibel arbeidstid og konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser
 • En spennende arbeidsplass med mange kunnskapsrike, engasjerte og hyggelige medarbeidere
 • Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre
 • En jobb med stort ansvar og innflytelse
 • En flat organisasjonsstruktur med høy grad av autonomi
 • Mulighet til å bli med på årlige toppturer, både på ski og til fots
 • Faglige- og sosiale samlinger gjennom året. Blant annet sommerfest, julebord, fagsamlinger, learning breakfasts ol.

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med Kristian Carlstedt, researcher i Capus, på +47 452 94 338 eller kristian.carlstedt@capus.no.

Om arbeidsgiveren

Rejlers i Norge leverer tjenester til kunder i hele Norden og er representert i Oslo, Halden, Drammen, Kristiansand, Arendal, Hamar, Motala og Göteborg. Gjennom virksomheten i selskapene Rejlers Embriq og Rejlers Engineering er vi tilsammen ca. 280 ansatte. Vi skiller oss ut ved å kombinere unik kunnskap om digitalisering i kombinasjon med rådgivende ingeniørkompetanse. Virksomheten inngår i konsernet Rejlers som har 75år med erfaring som rådgivende kompetanseleverandør til nordisk næringsliv, og som er børsnotert på NASDAQ QMX i Stockholm.

Home of the learning minds. Det er vår visjon. Vi skal alltid være best på kompetanse. Det handler om å forstå våre kunders virksomhet og utfordringer – og mulighetene som ny teknologi gir for å løse utfordringene. Derfor må vi kontinuerlig jobbe med læring. Vi skal være best på å forstå kundene og vi skal være best på å tilegne oss ny teknologi. Vi tar utfordringer og får jobben gjort gjennom å dele informasjon i våre nettverk. Det er derfor vi beskriver vår bedriftskultur med verdiene: open source culture – love the challenge – brilliant networks

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen