Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Telenor Software Lab søker Privacy and Security Offiser

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du være med på å ivareta sikkerheten for flere hundre tusen brukere? I samarbeid med Telenor Software Lab ser vi nå etter en sikkerhetsorientert IT-ingeniør med interesse for juss!

Informasjon om stillingen

Telenor Software Lab AS (TSL) er et heleid datterselskap av Telenor, med 30 ansatte. Vi har ansvar for utvikling og drift av nye internett-tjenester for Telenors privatkunder. Vår største suksess så langt er lagringstjenesten Min Sky, og flere spennende prosjekter er på vei.

Vi har et spennende og ungt fagmiljø der vi jobber med et bredt spekter av oppgaver, fra maskinlæring og bildegjenkjenning til utvikling av gode brukergrensesnitt. Nå søker vi deg som skal hjelpe oss å holde alle våre tjenester trygge!

Som sikkerhets- og personvernsoffiser er du ansvarlig for at produkter og tjenester som leveres av TSL tilfredsstiller forventede krav til sikkerhet og personvern – interne, så vel som eksterne. Rollen er variert og kombinerer juss og utvikling. Dette innebærer bl.a. å være selskapets ansikt utad ved juridiske endringer, teste- og jobbe med intern sikkerhet, samt sikre at vi benytter riktige utviklingsmetodikker og sørge for kvalitet i utviklingsprosessene.

Hvorfor jobbe hos oss?

 • Utviklingsmuligheter og egenutviklingsprogram tilpasset den enkelte ansatte
 • Dyktig og inkluderende fagmiljø
 • Interessante og utfordrende oppgaver
 • Svært godt arbeidsmiljø og moderne lokaler
 • Goder som ekstra ferie, fri kantine, dekt andel av foreldrepermisjon, telefon/internett mm.
 • Konkurransedyktige vilkår
 • Fleksibel arbeidstid, med kjernetid fra 0930-1500

Arbeidsoppgaver

 • Fasilitere trusselmodellering og annen risikoplanlegging
 • Følge opp security/privacy by design.
 • Ha ansvaret for at TSL følger gjeldende regelverk mtp. sikkerhet og personvern.
 • Samarbeide med et større nettverk av personvernsansvarlige i Telenor-konsernet og representere TSL i ulike interne fora. Noe reising må derfor påregnes.
 • Ettergå og vurdere underleverandører mht. sikkerhet og kvalitet.

Vi søker deg som

Dette er en rolle som krever at man er utadvendt og trygg i avgjørelsene man tar, og at du har de kommunikasjonsevnene som kreves for å formidle kunnskapen din. I tillegg ser vi etter deg som er ansvarsfull og nøyaktig og har gode samarbeidsevner.

Videre ser vi etter deg som

 • Har utdanning eller bakgrunn innen IT og utvikling
 • Har kunnskap om riktig bruk av risikoplanlegging
 • Kjenner til prinsippene rundt Security/Privacy by Design
 • Evner å lese og tyde lovverk, og har interesse for personvern
 • Har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
 • Relevant erfaring vil bli vektlagt

Høres dette ut som noe for deg? Da bør du ikke vente med å søke! Søknadsfrist er satt til 8. januar, men vi selekterer forløpende og annonsen vil bli tatt ned så snart vi har funnet riktig person. Send oss derfor din søknad, CV og vitnemål i dag!

Rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Academic Work. Stillingen som tilbys er fast hos Telenor Software Lab. Ta kontakt med Mari Helland for spørsmål.

Informasjon om bedriften

Telenor Software Lab designer, utvikler og drifter digitale tjenester både for Telenor og direkte mot sluttkunder. Vårt største produkt er "Min Sky", en skylagringstjeneste for bilder og video. Tjenesten har over en million brukere og er en sentral del av Telenors satsing på digitale tjenester. Telenor Software Lab er posisjonert for å levere flere slike tjenester, og utviklingsteamet er stadig i vekst. Vi har i dag 31 ansatte og holder til på Brattørkaia i Trondheim.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen