Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Teknologi gir oss fantastiske muligheter. Atea søker nå Digital Workplace konsulenter til å skape fremtiden! Kristiansand

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Kristiansand
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
31.01.2020
Gå til søknadsskjema

Atea har et av Norges sterkeste fagmiljøer og tar stadig i bruk den nyeste teknologien for å gjøre arbeidsplassen enda mer tilgjengelig og effektiv. For å befeste sin markedsledende posisjon ytterligere søker Atea nye konsulenter til området Digital Workplace.

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Atea Sør ser vi etter flere konsulenter som motiveres av å jobbe brukernært og understøtte samandling.

Vi ser etter deg som aktivt søker utfordringer. Du venter ikke bare på at noen skal fortelle deg hvordan ting skal gjøres, men du utforsker selv og kommer med forslag på hvordan du og andre kan jobbe smartere og ha enda større påvirkning. Du finner måter vi kan få brukt vår samlede ekspertise til beste for kundene våre. For en jobb i Atea innebærer at hver og en av oss tar ansvar for jobben vår og fremtiden til selskapet.

Målet er å utvikle deg til en fullverdig IT-konsulent som vil være ansvarlig for de unike løsningene Atea tilbyr sine kunder. På veien til dette målet kan du forberede deg på mange faglige og personlige utfordringer, hvor du vil få både tid og rom for å videreutvikle din kompetanse. Du vil jobbe med den nyeste teknologien og du bør være opptatt av hva teknologien kan gjøre for selskapet slik at din kompetanse og rådgivning blir en konkurransefordel for kunden. En utfordring du vil møte i konsulentrollen vil være å forklare avanserte systemer og løsninger på en enkel måte.

Arbeidsoppgaver

Som konsulent innen Digital Workplace kan du forvente en arbeidsdag bestående av:

 • Identifisere utfordringer og rådgi på løsninger hos kundene knyttet til skytjenester, sikkerhet, implementering og opplæring av nye tjenester som Microsoft Teams
 • Jobbe prosjektbasert hos kunde og på tvers av lokasjoner
 • Sertifisering til høyeste nivå innen ditt fagområde

Vi søker deg som

Verden er i konstant utvikling og konkurransen er tøff. Det stilles stadig større krav til at IT-konsulenten ikke bare har dyp teknisk kompetanse, men også er dyktige på kundeforvaltning. Du bør derfor være flink på å kommunisere med andre mennesker på et profesjonelt nivå og ikke minst lytte for å forstå deres behov. Vi tror også du tør å ta steget ut av din egen komfortsone fra starten av, og kontakt med kunder er spennende for deg. Som konsulent er man ofte tilstede hos kunden, gjennomfører kravspesifikasjoner og setter plan for leveransen. Det er derfor viktig at du legger stor stolthet i arbeidet du leverer fra deg og evner å ta ansvar for å levere til de forventningene du selv har satt. Dette betyr at du jobber strukturert mot tidsfrister og bruker alle tilgjengelige ressurser rundt deg for å nå dem. Utover høyere utdanning på bachelor- eller masternivå kan du vise til arbeidserfaring fra et eller flere områder:

 • Nettverk og sikkerhet
 • Drift og support
 • Oppsett og konfigurering av Windows servere
 • Applikasjonsdrift
 • Cloud
 • Arbeidet med systemer som VMWare, Active Directory, Citrix, Office 365

Annen informasjon:

 • Oppstart: Etter avtale og med hensyn til oppsigelsestid
 • Stillingsprosent: 100 %
 • Sted: Drammen, Sandefjord, Kongsberg, Arendal eller Kristiansand

Vi håper dette høres ut som en spennende mulighet! Vi er i alle fall klare for å høre fra deg innen 31.01.2019. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Andreas Hansen på andras.hansen@academicwork.no eller 48 40 41 35.

Informasjon om bedriften

Atea er spesialister i IT-infrastruktur og i Norge er vi totalt 1650 ansatte - som alle jobber for en bedre fremtid hvor Norge bygges med IT. Vi jobber med utvikling av smarte byer, utdannings- og velferdsteknologi, havbruk og kraft. Atea er markedsleder der vi har kontorer og er den tredje største leverandøren av sitt slag i Europa. Konsernet hadde en omsetning på 32,4 milliarder NOK i 2017 og er notert på Oslo Børs.

Konsulentene som ansettes i disse stillingene vil inngå i Atea Sør. Atea Sør dekker en region som strekker seg over store deler av Buskerud, Telemark, Vestfold og Agder fylkene. Arbeidslokasjonen vil enten være Drammen, Kongsberg, Stokke, Arendal eller Kristiansand. Uthev gjerne i din søknad hvor du ønsker å jobbe ut fra.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen